Austria. Muncitor ROMÂN, ÎNGROPAT de VIU

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un muncitor român, în vârstă de 38 de ani, a fost îngropat de viu, sâmbătă, la o fermă din Mostviertel, Austria.

Conform noe.news, românul, împreună cu un bărbat din Ucraina, tot în vârstă de 38 de ani, lucrau într-un șanț, la o bucată de țeavă de canalizare, adânc de 2,7 metri.  În jurul orei 11.00, o parte din peretele șanțului, pe o porțiune de aproximativ 6 metri, s-a prăbușit, iar pământul i-a înghițit de vii pe cei doi muncitori. Un al treilea a reușit să se salveze în ultimul moment.

Potrivit nachrichten.at, cu toate că au fost alertate imediat autoritățile, medicii nu au mai putut face nimic pentru viața celor doi bărbați. Departamentele de pompieri voluntari de la Haga, Haindorf și Pinnersdorf au recuperat corpurile neînsuflețite.

„Când am ajuns, din păcate, a fost clar că cele două persoane sunt moarte. Am avut astfel doar sarcina de a elimina pământul, cu lopeți și cu sprijinul unui excavator și de a recupera cadavrele”, a spus directorul serviciului de pompieri Marcel Vollgruber (FF Hainbach) după misiune, care a durat până la ora 13.50.

Poliția susține faptul că zonă nu a fost asigurată corespunzător. S-a deschis o anchetă pentru a se stabili cu exactitate cum s-a petrecut evenimentul.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel