Austria. Tânăr român, în fața instanței după ce i-a fracturat mandibula unui alt bărbat: „Nu am făcut decât să mă apăr“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Fractură de mandibulă după o ceartă, în Traisner: Tânărul român de 27 de ani, în fața instanței, după ce a reacționat violent.

În urma unei discuții despre depășirea vitezei în zona Traisner, un român ar fi lovit un treecător, care s-a luat de el. Alți martori urmează să depună mărturie la sfârșitul lunii aprilie.

Pe 5 februarie, un Audi circula cu viteză excesivă într-o zonă cu 30 de kilometri pe oră. Un trecător a încercat să îl oprească pe șofer și l-a amenințat cu poliția. Ulterior, un român de 27 de ani ar fi intervenit și l-ar fi lovit cu pumnul în față pe trecător, după ce a schimbat câteva cuvinte și l-a îmbrâncit.

Austria. Tânăr român, în fața instanței după ce i-a fracturat mandibula unui alt bărbat

 

Victima a suferit o fractură complicată a maxilarului, care a trebuit să fie tratată cu o placă metalică și opt șuruburi.

Românul din Traisner neagă totul în fața judecătorului de la tribunalul regional: "Nu am făcut decât să mă apăr. A început să mă împingă și era agresiv. L-am împins înapoi doar o singură dată și atunci a căzut și a lovit mașina cu bărbia".

Un martor care a urmărit incidentul de la o pizzerie din apropiere descrie situația în mod similar cu victima, dar nu afirmă să fi văzut o lovitură: "Mi-am stins țigara în acel moment. Dar am văzut exact cum deodată cineva a căzut cu spatele la mașină".

Șoferul, care trecea cu viteză în zona 30, a confirmat din nou versiunea românului de 27 de ani și susține că a primit în prealabil "câteva palme ușoare" de la victimă prin geamul lateral.

Judecătorul a amânat procesul pentru că nu exista o imagine suficientă pentru el. La sfârșitul lunii aprilie, proprietarul pizzeriei, care nu s-a prezentat la proces, ar trebui să facă lumină în acest caz. Se aplică prezumția de nevinovăție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel