Austria. Un șofer român de TIR s-a răsturnat cu mastodontul pe o autostradă

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Austria. Un șofer român de TIR s-a răsturnat cu mastodontul pe o autostradă. FOTO: captură tt.com
Austria. Un șofer român de TIR s-a răsturnat cu mastodontul pe o autostradă. FOTO: captură tt.com

Un șofer român de camion s-a răsturnat cu mastodontul pe autostrada Brenner, lângă Innsbruck-Süd, în fața tunelului Bergisel în direcția Bregenz, Austria.

Autostrada Brenner a fost complet închisă, ore întregi, sâmbătă dimineața, din cauza unui camion răsturnat. Pentru că lucrările de curățenie au durat până dimineața, autostrada a fost închisă complet pe acest tronson ore întregi. A fost inițiată o diversiune pe scară largă.

După cum a raportat poliția, accidentul s-a petrecut deoarece șoferul român, în vârstă de 43 de ani, dorea să continue să conducă lângă Innsbruck-Süd în direcția Bregenz. Cu toate acestea, a observat prea târziu că se afla pe banda spre Kufstein și dorea să treacă pe banda dreaptă în ultimul moment. Din cauza manevrei bruște, însă, a ajuns pe o fâșie verde în pantă de lângă banda de autostradă, după care camionul greu s-a răsturnat și s-a oprit doar după 50 de metri în unghi drept cu banda Bregenz.

Potrivit polițiștilor, camionul era încărcat cu tone de mere. Acestea au fost încărcate manual într-un alt camion înainte ca TIR-ul răsturnat să poată fi remorcat. Șoferul român a fost rănit ușor și a trebuit să fie tratat la clinica Innsbruck.

Blocarea autostrăzii a fost ridicată abia dimineața târziu. Un ambuteiaj de un kilometru, care se formase și din cauza traficului sporit de weekend, s-a curățat treptat. Au fost dislocați pompierii Innsbruck și cei de la Wilten.

 

Un șofer român de TIR a intrat cu mastodontul într-o casă din Italia

 

Un șofer român de camion, în vârstă de 53 de ani, a ajuns, pe 21 februarie, cu TIR-ul într-o casă din Roncoferraro, provincia Mantova, Italia. Din cauza ceții, bărbatul a ieșit de pe șosea și s-a izbit de peretele bucătăriei casei.

Un vuiet foarte puternic și pereții se prăbușesc la o casă din Roncoferraro, Italia. Era ora 05:30 când camionul condus de un român s-a izbit de o casă, spargând complet un zid. „Ne-am speriat groaznic, am crezut că e cutremur!”. Din fericire, ocupanții casei, mama și fiul, ambii adulți, dormeau la etaj. Ei sunt în siguranță și nevătămați.

Chiar și șoferul de camion care a ajuns cu vehiculul în interiorul casei este bine, a suferit doar câteva traumatisme minore.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel