Austria. Șeful unui clan mafiot și-a dat dușmanii prin mașina de tocat, i-a făcut mici la grătar și i-a mâncat cu muștar

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Caz incredibil în Austria. Șeful unui clan mafiot a ordonat uciderea unor dușmani, pe care ulteriori i-a făcut mici la grătar pe care i-a mâncat cu muștar și ceapă. 

Presa din Austria publică detalii șocante din dosarul care vizează un șef de clan mafiot. Potrivit autorităților, Radoje Z. și-a dat dușmanii prin mașina de tocat și i-a făcut Ćevapčići (un fel de mici sârbești), pe care ulterior i-a gătit pe grătar și i-a mâncat cu muștar și ceapă.

Șeful clanului a mâncat carnea dușmanilor săi sub formă de Ćevapčići

 

Pe 21 decembrie 2018, un tânăr de 32 de ani a fost împușcat în cap, după ce a vizitat un renumit local din Wollzeile. Sârbul ucis făcea parte din clanul notoriu Kavicki, care luptă împotriva altor grupuri pentru supremația drogurilor în Balcani. 

Ulterior, o arestare spectaculoasă a adus noi detalii despre războiul mafiei din Serbia, care lasă urme sângeroase până la Viena.

Veljko B., cunoscut sub poreclele „Bestia” și „Măcelarul”, a fost arestat în urmă cu câteva luni, iar autoritățile au lămurit mai multe spețe în acest caz. 

Potrivit publicației Heute.at, Veljko B. este acuzat a răpit dușmani, i-a torturat și le-a tăiat membrele într-o pivniță de tortură ascunsă din Ritopek (suburbia Belgradului) folosind o mașină de tocat carne, făcând pastă de Ćevapčići.

Pasta de Ćevapčići (un fel de mici sârbești) din carne de om, astfel confecționată a fost apoi dusă în frigidere în Muntenegru, la șeful clanului Radoje Z. (38).

Și-a hrănit câinii cu oasele dușmanilor

 

Mafioții își hrăneau câinii cu oasele dușmanilor ca avertisment. Pentru a lansa un avertisment dușmanilor săi, șeful clanului a mâncat micii făcuți la grătar cu muștar și ceapă. 

Președintele sârb Aleksandar Vučić însuși a fost șocat de dezvăluirile făcute într-o emisiune TV și a promis că cei vinovați vor fi găsiți și pedepsiți.

Clanul Kavački operează din orașul portuar muntenegrean Kotor, considerat a fi esențial pentru aducerea cocainei din America de Sud.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel