Austria. Români cu gusturi scumpe: Au furat ciocolată și câteva praline de mii de euro

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Trei români au fost prinși de polițiști după ce au furat dulciuri de mii de euro dintr-un magazin din Pöchlarn, Austria.

Poliția din Pöchlarn a tras pe dreapta un vehicul care părea suspect, iar șoferul se grăbea să iasă dintr-o parcare a unui supermarket. Șoferul, dar și ceilalți doi pasageri, au început să devină neliniștiți și agitați la vederea oamenilor legii. Aveau și de ce: de la ciocolată

Nu, nu pentru că mâncaseră ciocolată, ci pentru că tocmai ce o sustrăseseră de pe rafturile supermarketului. Polițiștii au găsit asupra lor o cantitate de dulciuri scumpe, mai ales ciocolată, produse a căror valoare a fost stabilită la peste 2.000 de euro, potrivit presei austriece, care citează un comunicat al Poliției.

Cei trei sunt acuzați că furaseră aproximativ 20 de pachete de praline foarte scumpe, cantitate pe care Poliția a găsit-o în Mașină. Mai exact, bunurile erau lipite de picioarele celor doi pasageri. Toți cei trei ocupanți ai mașinii, români în vârstă de 22 de ani, au fost arestați preventiv de polițiști, bunurile fiind recuperate de polițiști la timp.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel