Austria: Româncă, lovită și tâlhărită pe strada. Fiica sa cere ajutor: Vă rog sunați la poliție

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
austria_masina_politiei
austria_masina_politiei

O româncă a fost atacată joi seara, în jurul orei18.30, de o persoană necunoscută, care i-a smuls telefonul și cheile. Femeia a încercat să opun rezistențo, însă a fost lovită și a căzut.

 

 

Ieri seara, în jurul orei 18.30, o româncă, de 53 de ani, a ieșit de la locul de muncă să arunce gunoiul, pe strada Poschacherstraße, din orașul Linz. La un moment, un necunoscut i-a smuls din mână telefonul mobil și cheile. Femeia a încercat să-l împingă pe făptuitor, însă bărbatul a lovit-o cu pumnul în piept, sufocând-o.

Atacatorul a împins-o pe femeia care a căzut la pământ. În cele din urmă, atacatorul a fugit. Femeia a fost rănită în urma atacului și a trebuit să fie dusă la spitalul din Linz. Poliția este în căutarea unui bărbat de aproximativ 1,70-1,75 metri înălțime, aproximativ 50 de ani, cu fața rotundă. Purta o jachetă de lucru de culoare închisă și blugi cu un model pe buzunare. Cei care îl recunosc pe bărbat sunt rugați să sune la  059 133/45 3333, relatează nachrichten.at.

1. apel_austr... (apel_austria_romanca_jefuita.JPG)

Fiica româncei a postat un mesaj în grupurile de români din Linz, cerând ajutorul. "Cine recunoaște bărbatul, vă rog sunați la poliție. Mama mea  a fost atacată la locul de muncă".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel