Austria. Român, încarcerat de un preot chiar în biserică. Polița a ajuns imediat la apelul parohului

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Austria. Român, încarcerat de un preot chiar în biserica
Austria. Român, încarcerat de un preot chiar în biserica

Un hoț român, de 39 de ani, care intrase într-un lăcaș de cult din zona Floridsdorf din Viena, a fost observat de preotul paroh, cum fura bani din cutia milei.

 

Preotul nu a stat mult pe gânduri și l-a încuiat pe hoț în lăcașul de cult. Mai ales, că bărbatul i-a atras atenția de mai multe ori, atunci când intra în biserică. Încă din luna iulie, preotul la bănuit pe român că sustrage banii credincioșilor. Marți, suspectul s-a întors din nou la biserica  Kinzerplatz din Floridsdorf.

De data aceasta, preotul paroh era mai bine pregătit. Pe imaginile video, reprezentantul clerului a observat cum escrocul a scos, fără jenă, bani direct din cutia de ofrande, scrie krone.at.

Imediat, preotul paroh a încuiat toate căile de acces în lăcașul de cult, pentru a-l împiedica pe hoț să fugă.  Ulterior, a sunat la poliție și a solicitat ajutor. Polițiștii l-au găsit pe român în interiorul bisericii. Românul este suspectat că a comis și în luna iulie jafuri, urmând același mod. Mai mult, acesta ar fi jefuit și alte biserici. Ancheta continuă, dar pagubele aduse de român bisericii se ridică la peste 1000 de euro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel