Austria. Motociclist român urmărit de polițiști, evadare ca în filme

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un tânăr motociclist român din Floridsdorf s-a „jucat“ ore bune cu polițiștii austrieci. A trecut peste câteva semafoare roșii și a accelerat până la 140 km / h. În cele din urmă, bărbatul s-a ascuns într-o toaletă a unei benzinării de unde a evadat mai apoi printr-o cascadorie.

Duminică dimineața, în ziua în care cei mai muți austrieci sărbătoreau Peștele catolic, un polițist a vrut să-l oprească pe motociclistul din Siemensstrasse pentru o verificare de rutină a șoferului. Motociclistul s-a oprit pentru a lăsa un pasager, dar apoi a accelerat puternic și a plecat în trombă.

A urmat o urmărire ca în filme, motociclistul accelerând puternic până la 140 de kilometri/oră și trecând pe culoarea roșie la nu mai puțin de 7 semafoare. Urmărirea a continuat spre Eipeldauer Strasse, unde tânărul de 20 de ani s-a îndreptat către o benzinărie.

Aici, a parcat motocicleta în spatele unei spălătoriei auto și s-a ascuns la toaleta benzinăriei, unde și-a ascuns casca în spatele scaunului de toaletă și a încercat să evadeze. Toate acestea nu au fost de niciun folos, poliția l-a prins imediat pe cetățeanul român, informează wien.orf.at.

Tânărul de 20 de ani nu avea permis de conducere, motocicleta nu era omologată și avea o placă de înmatriculare furată din Austria Superioară în 2019. În total, acesta a fost sancționat pentru 16 abateri. 7 dintre ele au fost doar pentru că a trecut pe culoarea roșie a semafoarelor.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel