Austria. Un român a ucis o femeie și apoi a dat foc apartamentului în care a săvârșit crima. Bărbatul, prins în gară

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Austria. Un român a ucis o femeie și apoi a dat foc apartamentului în care a săvârșit crima. Bărbatul, prins în gară
Austria. Un român a ucis o femeie și apoi a dat foc apartamentului în care a săvârșit crima. Bărbatul, prins în gară

Un tânăr român, în vârstă de 23 de ani, a fost arestat, ieri seară, sub acuzația de crimă, în Graz, provincia Steiermark din Austria. 

Biroul de poliție penală de stat din Stiria a arestat un suspect, în vârstă de 23 de ani, marți seară, 8 februarie. Românul a fost interogat astăzi în cazule crimei pe care ar fi comis-o luni.

Autopsia dispusă de Parchetul Graz a fost efectuată luni seara târziu, pe 7 februarie. Medicii legiști au găsit un număr mare de răni prin înjunghiere pe tot corpul femeii ucise, în vârstă de 41 de ani, din Graz. Aceste răni au făcut ca femeia să sângereze intern și i-au cauzat moartea. 

Este foarte probabil ca făptuitorul să fi folosit drept armă foarfecele. Criminaliștii au asigurat presupusa armă a crimei în imediata apropiere a locului.

 

Cercetările ample au dus la arestarea rapidă a suspectului român

 

Cu o muncă minuțioasă de investigație și mai presus de toate cea mai intensă cooperare cu diverse departamente, Biroul de Stat al Poliției Criminale din Stiria a reușit să-l localizeze imediat pe românul de 23 de ani. Bărbatul a fost arestat marți seara de forțele civile în zona gării principale din Graz. Criminaliștii au obținut și dovezi de pe îmbrăcămintea sa. Pe baza rezultatelor investigației preliminare disponibile, românul urmează să fie considerat „suspect urgent”, anunță Poliția.

Pe baza rezultatelor anchetei, Parchetul din Graz a dispus arestarea suspectului. Românul a fost dus temporar la arestul poliției Graz. Astăzi el a fost interogat despre fapte și mai ales despre posibilul motiv.

Mai multe detalii vor fi anunțate de autorități.

 

Femeia, găsită moartă după un incendiu în apartament

 

Precizăm că luni dimineață, un vecin a simțit un miros de ars la etajul patru al blocului de pe Waagner-Biro-Strasse și a informat serviciile de urgență. Drept urmare, polițiștii au găsit-o pe rezidenta în vârstă de 41 de ani moartă în apartamentul ei. Pompierii de la Oficiul de Stat al Poliției Criminale (LKA) din Stiria au început apoi să investigheze cauza incendiului.

După cum s-a dovedit, ulterior, femeia în vârstă de 41 de ani a fost victima unei crime violente, iar pe corp au fost găsite numeroase răni prin înjunghiere. Marți seara, poliția l-a arestat pe tânărul român.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel