Austria. Copil român, atacat brutal pe stradă de trei indivizi: I-au furat 5 euro din portofel

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
austria_politie
austria_politie

Un minor român, în vârstă de 14 ani, a fost atacat brutal, ieri, de trei indivizi în Austria Superioară.

Tânărul român de 14 ani, rezident în raionul Freistadt, a fost atacat în jurul orei locale 18.30, pe Hessenplatz, de trei indivizi pe care nu îu cunoștea, care l-au lovit brutal cu picioarele și pumnii. Din portofel i-au fost furați cinci euro.

Românul de 14 ani a suferit răni în urma atacului.

Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili autorii atacului și motivul pentru care l-au bătut pe adolescentul român.

Germania. Adolescent român, ÎNJUNGHIAT de fratele prietenului său. Cu o zi înainte fusese salvat de la înec

 

Român de 16 ani, înjunghiat mortal pe o stradă din Londra

 

La finele anului trecut, un adolescent român, în vârstă de 16 ani, a fost ucis pe o stradă din Londra. Potrivit publicației The Sun, Ionuț Elvis Tacu, un român în vârstă de 16 ani, a fost al 30-lea adolescent care a fost ucis în capitala Angliei, anul trecut. Cunoscut de prieteni sub numele de Elvis, băiatul a fost ucis aproape de zona străzii Heather Lane. Un alt băiat de 16 ani a fost acuzat în instanță de uciderea lui.

Mihaela, mama lui Elvis, a declarat pentru sursa citată că fiul său era un „băiat drăguț” și că „nu era deloc agresiv”. „Nu a venit niciodată acasă bătut și nu i s-a întâmplat niciodată ceva. Apoi, brusc, a fost ucis”, a mai spus femeia.

Italia. Adolescent român de 16 ani, înjunghiat de 17 ori în spate de un coleg pentru „a-și spăla onoarea“: Autorul, în libertate

Sfâșiată de durere, românca spune că vrea să se întoarcă în țară, în contextul în care Londra a devenit un oraș extrem de periculos. „L-am adus aici când avea șapte ani pentru a avea un viitor mai bun. Acum se va întoarce în România într-un sicriu. Vreau să fug din această țară și să mă întorc în România cu copilul care mi-a mai rămas. Am vrut să ne mutăm din Londra pentru că nu este sigur. Nu este un loc pentru a crește copii”, spune mama lui Elvis.

„Nu mă voi întoarce aici și îi voi încuraja pe cei cu copii să se gândească mai bine înainte să se mute aici”, a adăugat ea. „Nu am crezut niciodată că ni se va întâmpla așa ceva. Avem locuri de muncă și propria noastră casă. Nu suntem dintr-o familie cu probleme. Este foarte greu de înțeles de ce s-a întâmplat asta”, a mai spus românca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel