Germania. Adolescent român, ÎNJUNGHIAT de fratele prietenului său. Cu o zi înainte fusese salvat de la înec

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Foto: André Zand-Vakili via www.harburg-aktuell.de
Foto: André Zand-Vakili via www.harburg-aktuell.de

Un adolescent român din Germania a fost înjunghiat în spate de fratele prietenului său. Băiatul fusese salvat de la înec cu o zi înainte.  

Poveste complicată în Germania, în care sunt implicate două familii de români. Un adolescent de 16 ani a fost înjunghiat în spate de fratele prietenului său. Cu o zi înainte, victima fusese salvată de la înec.

Povestea complicată începe vineri seara, în jurul orei 19:00, atunci Selcin și prietenul său de 16 ani au mers la scăldat. Pentru că afară erau temperaturi de peste 35 de grade Celsius, cei doi au decis să se răcorească în apă. Doar că au subestimat curenții perfizi ai râului şi, la aproximativ 25 de metri de plajă, au intrat în panică, pentru că se mai putea menţine la suprafaţă. Au început să ţipe şi să strige după ajutor.

Băiatul de 16 ani a fost salvat de pompieri, în timp ce prietenul lui, în vârstă de 15 ani, a dispărut sub apă. De atunci este de negăsit si, ce mai probabil, autoritățile spun că acesta s-a înecat.

Sâmbătă, în cartierul Phoenix din Harburg, băiatul supravieţuitor a fost atacat cu cuţitul de un tânăr de 19 ani, chiar fratele prietenului său dispărut, relatează Harburg Aktuell. Tânărul de 19 ani l-a înjunghiat de mai multe ori pe adolescent. Acesta s-a prăbuşit la pământ, fiind dus în stare critică la spital.

Agresorul a fost arestat câteva ore mai târziu, într-un apartament aflat nu departe de locul atacului, principala pistă pe care merg autoritățile în acest caz fiind răzbunarea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel