Augustin Lazăr așteaptă de la Secția specială o copie a dosarului Tel Drum

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Procurorul general Augustin Lazăr așteaptă de la Secția specială de anchetare a magistraților o copie a dosarului Tel Drum pentru a decide cine va avea competența pentru instrumentarea cauzei - DNA sau controversata secție, au declarat pentru HotNews.ro surse judiciare.

„Se așteaptă dosarul de la Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție pentru examinare împreună cu dosarul de la DNA și tranșarea conflictului pozitiv de competență", a precizat sursa citată.

Secția de anchetare a magistraților a transmis către DNA patru cereri de preluare a dosarului Tel Drum, motivând că în această cauză sunt vizați și magistrați. Vinerea trecută, o copie a acestui dosar a fost transmisă către Secție.

Citește și Adina Florea și Gheorghe Stan, ANUNȚ de ULTIMĂ ORĂ. ATAC la adresa lui Augustin Lazăr

Tot atunci, DNA a sesizat procurorul general pentru a decide ce parchet - DNA sau Secția de anchetă a magistraților - este competent în acest dosar. Augustin Lazăr a declarat vinerea trecută pentru HotNews.ro că va lua o decizie în această săptămână.

În dosarul Tel Drum, în 13 noiembrie 2018 procurorii DNA au anunţat, oficial, că Liviu Dragnea este urmărit penal pentru constituirea unui grup infracţional, abuz în serviciu şi infracţiuni privind deturnarea de fonduri europene, în legătură cu favorizarea companiei în privinţa acordării de contracte. Faptele ar fi fost comise în perioada în care era preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel