Atac rasist în Londra. Un student, bătut crunt pe o stradă aglomerată: „Nu vreau coronavirusul tău la mine în țară” (FOTO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Un student a fost bătut crunt pe una dintre cele mai aglomerate străzi ale Londrei. El spune că a fost lovit din cauza coronavirusului Covid-19, potrivit The Independent.

Jonathan Mok, în vârstă de 23 de ani, din Singapore, a povestit că a fost atacat în seara de 24 februarie de un bărbat care i-a dat un pumn în față și care a rostit cuvântul „coronavirus".

Bărbatul era împreună cu alți 3-4 bărbați și o femeie. Unul dintre aceștia i-a strigat: „Nu vreau coronavirusul tău la mine în țară" și l-a lovit, la rândul său.

 

Polițiștii au deschis dosar penal pentru atac rasist

 

Grupul a fugit înainte de sosirea poliției. Polițiștii spun acum că au deschis un dosar penal pentru atac rasist. Nu a fost făcută nicio arestare, iar poliția spune că lucrează la identificarea suspecților.

„Victima, un bărbat de 23 de ani, a fost lovită și a suferit mai multe răni la față", potrivit polițiștilor.

(w670)

Mok, care locuiește și studiază în Londra de 2 ani, a postat pe Facebook fotografii cu rănile pe care le-a suferit, cu mesajul: „Rasismul nu e prostie, rasismul e ură. Rasiștii găsesc întotdeauna scuze să-și exprime ura, iar în contextul coronavirusului, au găsit o altă scuză".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel