Atac în Germania. Agresorul a strigat „Allah Akbar” în timpul faptelor

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Atac în Germania. Agresorul a strigat „Allah Akbar” în timpul faptelor
Atac în Germania. Agresorul a strigat „Allah Akbar” în timpul faptelor

Un bărbat a fost împușcat mortal de poliție în apropierea gării din Ansbach după ce a rănit două persoane, joi seara, în sudul Germaniei. 

După un atac asupra mai multor trecători, un bărbat a fost împușcat de poliție și rănit mortal în apropierea gării din Ansbach. Presupusul autor a strigat „Allahu Akbar” („Dumnezeu este mare”), a declarat un purtător de cuvânt al poliției, joi seară. Cu toate acestea, nu se poate confirma încă dacă există un fundal terorist sau islamist. În urma săvârșirii infracțiunii, în mediul bărbatului au fost efectuate cercetări și percheziții.

„Multe probleme ies la iveală”. Muncitori români din Olanda, găzduiți în Germania: „Pot lua chirii mari și pot exploata oamenii”

 

Atacatorul a murit la fața locului

 

Joi, în jurul orei locale 18:00, poliția a folosit arme de foc, a declarat un purtător de cuvânt al poliției. Potrivit poliției, presupusul atacator a fost rănit atât de grav încât a murit pe loc, în ciuda măsurilor imediate de resuscitare.

Presupusul autor este un bărbat de 30 de ani. Din motive tactice, purtătorul de cuvânt a declarat, joi seară, că nu doresc să dea mai multe detalii. 

Potrivit poliției, bărbatul a atacat mai mulți trecători și a rănit cel puțin două persoane cu un cuțit. Nu se poate exclude momentan ca tânărul de 30 de ani să fi atacat fără discernământ pe trecători.

Germania. Șase români, arestați după ce au dat o spargere la o bijuterie: Au reușit să piardă un seif cu aur și argint pe drum

 

Victimele nu sunt în pericol de moarte

 

Potrivit poliției, mai multe echipaje de patrulare alarmate au încercat să-l oprească pe bărbat. Când i-a atacat pe ofițeri, polițiștii au folosit arme de foc. Cei doi trecători răniți nu erau în pericol de moarte, iar polițiștii nu au fost răniți.

Locul crimei a fost izolat joi seară pentru cercetări criminalistice. Poliția a chemat martorii și orice cetățean care a văzut scena este rugat să se prezinte la Poliție.

Germania. Un român i-a curmat viața soției, apoi a sunat la Poliție: Mihaela și Cătălin aveau doi copii și erau plecați de nouă ani

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel