SUA. Atac armat în Sacramento: cel puțin șase morți

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto: ILUSTRATIV
Foto: ILUSTRATIV

Cel puțin șase persoane au murit, într-un atac armat SUA. 

Cel puţin şase persoane au murit şi alte nouă au fost rănite într-un atac armat care a avut loc duminică în oraşul Sacramento din statul american California, a anunţat departamentul local de poliţie pe Twitter, potrivit Reuters şi AFP.

"Poliţiştii au identificat cel puţin 15 victime într-un atac, dintre care şase au murit", a precizat poliţia din Sacramento.

Un video postat pe Twitter surprinde oameni alergând pe stradă, în timp ce se aud focuri de armă pe fundal. Mai multe ambulanțe și alte echipaje de prim ajutor se aflau la fața locului.

Împușcăturile au loc la o lună după ce cinci persoane au fost ucise atunci când un bărbat a deschis focul într-o biserică din Sacramento și și-a ucis cei trei copii, apoi s-a împușcat mortal, au declarat autoritățile. O a cincea persoană a murit, de asemenea, în urma împușcăturilor.

În curs de actualizare...

Vezi și: Doi morţi, într-un atac armat în Olanda

 

În urmă cu câteva zile, două persoane au fost ucise într-un atac armat într-un restaurant McDonald's din Zwolle, nordul Olandei, au indicat poliţia şi presa olandeză, scrie AFP. 

"Două persoane au fost ucise într-un atac armat", a informat poliţia pe Twitter, radioul local RTL Oost precizând că incidentul a avut loc în jurul orelor 18.00 (16.00 GMT).

Martori au spus că victimele luau masa în restaurant când un individ înarmat a intrat şi a deschis focul, în ceea ce pare a fi un atac "ţintit".

Atacatorul a fugit. Poliţia şi serviciile de prim-ajutor au intervenit, membrii echipei de salvare au încercat să-l resusciteze pe unul dintre răniţi, fără a reuşi.

Poliţia a lansat un apel la martori şi a închis zona, survolată în prezent de un elicopter. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel