Atac armat în biserică: Trei morți

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un individ a ucis două persoane într-o biserică din localitatea White Settlement, statul american Texas, dar în cele din urmă atacatorul a fost împușcat mortal de doi enoriași înarmați.

Atacatorul a deschis focul cu o pușcă într-o biserică din White Settlement, o suburbie a orașului Fort Worth, în cursul slujbei de duminică dimineața. Slujba era transmisă în direct pe internet.

Șeful Poliției din White Settlement, J.P. Bevering, a declarat că atacatorul a fost ucis de doi enoriași care erau înarmați. "Amenințarea a fost oprită ca urmare a acțiunilor eroice a celor doi enoriași din biserică", a afirmat Bevering.

Poliția a transmis că încă încearcă să stabilească motivele atacatorului.

Jack Cummings, un reprezentant al bisericii, a declarat pentru New York Times că atacatorul a "acționat suspicios" de la început și a atras atenția echipei de securitate a bisericii.

Echipa de securitate este formată din enoriași voluntari, autorizați să poarte arme de foc. "Au salvat multe vieți astăzi pentru că acest lucru ar fi fost altfel un masacru", a adăugat Cummings, relatează site-ul postului BBC News online.

Guvernatorul statului Texas, Greg Abbott, a catalogat atacul drept "un act malefic de violență".

Statul Texas a fost anul acesta scena mai multor atacuri armate grave. În august, 22 de persoane au murit, iar 24 au fost rănite într-un atac armat produs într-un magazin Walmart din El Paso. În aceeași lună, un individ înarmat a ucis șapte persoane și a rănit alte 20 în localitatea Odessa-Midland, relatează MEDIAFAX.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel