Astrologul vedetelor, Pavel Globa, previziuni pentru toate zodiile în februarie: Unii vor avea lipici la bani cât pentru tot anul

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
pavel globa
pavel globa

Cunoscutul astrolog de origine rusă Pavel Globa, care a prevăzut, între altele, otrăvirea lui Viktor Iușcenko, înainte că acesta să ajungă președinte al Ucrainei, a făcut câteva previziuni pentru luna februarie pentru toate cele 12 semne zodiacale. 

Pavel Globa este cel mai celebru astrolog din tot spațiul fost sovietic. Printre prezicerile celebre pe care și le-a asumat Pavel Globa au fost destrămarea URSS, catastrofa nucleară de la Cernobîl sau atentatele din SUA de la 11 septembrie 2001.

astrologul vedetelor, Pavel Globa a făcut și câteva previziuni zodiacale pentru luna februarie pentru toate semnele.

Citește și: Horoscop Mayaș. Știi care este semnul tău? Previziuni pentru 2021 pentru cele 13 zodii 

„În ciuda faptului că luna februarie a început cu dificultăți , evenimente ulterioare se vor dezvolta într-un mod pozitiv pentru majoritatea semnelor zodiacale“, a prezis astrologul Pavel Globa. 

Pavel Globa, previziuni pentru toate zodiile în februarie

 

Berbec

Nativul singur are ocazia să-și găsească un suflet pereche chiar din prima săptămână a lunii februarie. Acesta va fi momentul în care farmecul și carisma reprezentanților acestei zodii vor fi la cel mai înalt nivel. Lumea se va schimba în bine. Viața le va prezenta multe surprize. Dar vor exista și dificultăți, înșelăciuni și probleme. Pentru a nu pierde, și pentru a-ți crește veniturile, va trebui să muncești mai mult. Oamenii cu acest semn vor avea multă putere și energie. Trândăvia este principalul dușman.

Taur

Taurul din februarie va fi într-o poziție financiară foarte favorabilă. Vor putea face achiziții importante fără cheltuieli inutile, cu reduceri. În muncă și afaceri, este nevoie de puțină răbdare și rezistență. În dragoste, trebuie să mergi înainte fără să privești înapoi. La jumătatea lunii ar putea avea situații care îi vor crea amintiri neplăcute. În astfel de momente, trebuie să își dedici cât mai mult timp treburilor casnice, relaxării, comunicării cu cei dragi.

Gemeni

Februarie va fi probabil cea mai strălucitoare și mai memorabilă lună pentru Gemeni în 2021. Aceasta este o lună foarte propice, dar trebuie amintit că minunile nu se întâmplă de la sine. Acestea te vor ajuta să rămâi pozitiv și productiv în toate domeniile vieții tale. Februarie va fi un moment al victoriilor pentru Gemenii care știu ce vor. Acesta este motivul pentru care este important să vă stabiliți obiective.

Citește și: Horoscop Chinezesc 2021, anul Bivolului de Metal: Predicțiile lunii februarie pentru toate semnele zodiacale

 

Rac

Racul începe un moment de creștere fulminantă, schimbări plăcute și dispoziție excelentă. Racilor le va spori semnificativ energia și o vor canaliza în direcția corectă. Puterea stelelor va ajuta Racii să se odihnească bine, așa că această perioadă este ideală pentru o vacanță, o schimbare de peisaj. Racii pot face achiziții scumpe în februarie. Atenție însă, nu țineți sume mari asupra voastră.

Leu

Leii sunt foarte norocoși în dragoste. Reprezentanții singuri ai semnului vor reuși să găsească un suflet pereche, iar cei care sunt deja într-o relație vor putea rezolva disputele și conflictele interne. Februarie îi va surprinde plăcut pe acești oameni, oferindu-le posibilitatea de a se simți necesari și importanți, fericiți și de succes. Este timpul să te privești din exterior, spunându-ți adio de la defecte și prejudecăți. Energia alimentată de Venus îl va ajuta pe Lei să rămână puternici pe tot parcursul lunii februarie.

Fecioara

Fecioarele vor trebui să se confrunte cu unele dificultăți la serviciu și în afaceri, dar numai la începutul lunii. Începând cu a doua decadă a lunii, situația se va schimba simțitor în bine.  În dragoste, reprezentanții singuri ai semnului ar trebui să fie foarte atenți. Astfel de oameni pot provoca daune imense psihicului Fecioarei în cel mai scurt timp posibil. Este recomandabil să nu forțați evenimentele, bucurați-vă de moment. Nu trebuie să vă grăbiți să mărturisiți nimănui dragostea.

Citește și: Horoscop. Zeii din spatele fiecărei zodii - Legătura dintre mitologia greacă şi astrologie

 

Balanță

Pentru Balanță, stelele și planetele din februarie vor fi extrem de pozitive. Energia lor creativă te va ajuta să nu mai fii supărat și să scapi de resentimente. Acum este momentul să lăsăm în Nu e cazul să puneți la inimă micile nereușite. Tot ce se întâmplă este pentru a învăța  Balanța cum să acționeze și cum nu. Dacă subiectul economisirii devine relevant, atunci este mai bine să economisiți timp, nu bani.

Scorpion

Scorpionii vor fi în centrul atenției. Sexul opus începe să atragă tot mai des atenția reprezentanților semnului. În sfera financiară, Scorpionii ar trebui să se bazeze pe propria lor intuiție: nu îi va înșela. Dar acest lucru nu înseamnă că trebuie să te miști doar din capriciu. Experiența trecutului vă ajută să nu intrați într-o situație dificilă și să creșteți veniturile.

Săgetător

Stelele și planetele vor fi într-o poziție foarte favorabilă pe tot parcursul lunii pentru Săgetători și îl vor îndruma pe calea cea bună. Dacă ceva nu funcționează sau planurile încep să eșueze, nu este nevoie să trageți alarma și să vă deprimați. Acesta este momentul în care nu se întâmplă nimic. Trebuie să ai încredere în stele și să te miști odată cu fluxul. Săgetătorul are trei lucruri de care să se teamă: trândăvie, luarea deciziilor imprudente și lăcomie.

Vezi și: Horoscop chinezesc 2021. Anul Bivolului de Metal: Culorile norocoase pentru fiecare semn din zodiacul chinezesc

 

Capricornul

Moment excelent pentru călătorii, călătorii de afaceri, călătorii cu mașina, tren, călătorii cu avionul. Încrederea în sine este ceea ce iubesc majoritatea Capricornilor. Trebuie să te străduiești pentru asta din primele zile până pe 28 februarie. Venus le va oferi Capricornilor multă energie și forță, răbdare și sentimente pozitive. Este posibil ca unele probleme vechi să se întoarcă în februarie, dar Capricornii vor putea să le facă față foarte repede.

Vărsător

Vărsătorii trebuie să-și amintească de oamenii apropiați lor, pentru că în februarie stelele îi vor ajuta să devină fericiți. Viața acestor oameni va fi transformată dacă ei înșiși o vor. Apa nu curge sub o piatră grea, așa că Vărsătorul va trebui să acționeze, să ia inițiativa. Schimbările plăcute în viață încep întotdeauna cu ași mici, deci trebuie să faceți primul pas - restul se va rezolva de la sine. Principalul lucru acum este să nu ceri sfatul nimănui.

Peşti

În ianuarie, lucrurile au mers în direcții greșite pentru majoritatea Peștilor, dar în februarie situația ar trebui să se schimbe în bine. Acesta va fi un moment foarte stabil și favorabil în care trebuie să lupți pentru un loc la soare. Nu există o perioadă mai bună pentru activitatea fizică și intelectuală decât aceasta. Puteți începe să căutați noi hobby-uri, să începeți o afacere, să schimbați locul de muncă, să învățați și să obțineți noi cunoștințe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel