Horoscop Mayaș. Știi care este semnul tău? Previziuni pentru 2021 pentru cele 13 zodii

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
horoscop mayaș
horoscop mayaș

Semnele zodiacale mayaşe sunt aceleaşi ca şi cele aztece, precum şi ale altor civilizaţii mezoamericane. Cultura Maya se bazează pe natură, deci cele 13 semne sunt legate de acest sector. Știți cărui semn aparțineți?

Horoscopul Mayaș se bazează pe relația dintre cer și pământ. Spre deosebire de horoscopul occidental (numit și horoscopul grecesc) pe care îl cunoaștem, care se bazează pe poziția arbitrară a stelelor în momentul nașterii unei persoane, astrologia mayașă se bazează pe calendarul lunar al acestei civilizații mezoamericane în care există 13 luni sau semne și nu 12.

Mulți experți consideră că cel mai vechi horoscop, cel mayaș, este mai precis decât cel grecesc.

Citește și: Horoscop chinezesc 4 februarie: Previziunile zilei pentru semnul tău. Bivolii trebuie să fie atenți, pot pierde mulți bani

Iată ce semn din zodiacul mayaș sunteți, în funcție de dată nașterii:

 

Cerb (din 22 decembrie până în 20 ianuarie)

Pentru cei născuți în această perioadă, 2021 va prezența unele probleme în sfera iubirii. Oricine este în căutarea unui suflet pereche ar trebui să fie atent. Per total, 2021 va fi un an bun pentru călătorii pe distanțe lungi și achiziții mari.

 

Maimuță (21 ianuarie - 19 februarie)

Cele mai favorabile luni pentru maimuțe sunt februarie, martie, iulie, august și octombrie. În acest moment, ar trebui să fie cei mai activi. Vor fi plini de forță și energie în orice moment, dar în aceste luni este mai bine pentru ei să nu amâne rezolvarea problemelor și situațiilor  importante.

 

Jaguar (20 februarie - 20 martie)

Cei născuți în această perioadă de timp ar trebui să se concentreze pe un singur domeniu al vieții. De exemplu, poți să cauți dragoste sau să te dedici mobilării casei, rămânând cu familia. Oricine dorește să exceleze la locul de muncă va avea, de asemenea, noroc.

 

Veveriță (din 21 martie până în 20 aprilie)

În 2021, experții recomandă insistent veverițelor să nu „traverseze drumul“ către oameni periculoși și să nu-și asume riscuri. Ar trebui să fii foarte atent în ceea ce privește sănătatea. Acesta va fi momentul perfect pentru a combate obiceiurile proaste, exercițiile fizice și activitatea fizică în general.

 

Șarpe cu clopoței (21 aprilie - 21 mai)

La Șerpii cu clopoței, viața se poate schimbă dramatic până la începutul primăverii. Aceștia vor simți și vor vedea direct consecințele deciziilor luate în 2020. Vara va fi un moment foarte dinamic și imprevizibil, iar toamna va fi favorabilă și pozitivă.

 

Broască țestoasă (din 22 mai până în 21 iunie)

Țestoasele vor avea dificultăți în 2021. Este vorba de oameni cu o aură foarte sensibilă. Ei trebuie să folosească talismane pentru noroc și să încerce să scape de confruntări directe, dispute și certuri. O mare presiune poate fi exercitată asupra lor prin responsabilități și activități la locul de muncă.

 

Scorpion (22 iunie - 23 iulie)

Scorpionii vor putea învinge atitudinile toxice și îndoielile de sine numai prin voință. Este foarte important să nu ascultați sfaturile altora și să vă bazați pe intuiție. Primăvara și vara sunt cele mai favorabile perioade pentru profesioniștii creativi. Toamna este un moment de calm și măsurare.

 

Bufniță (din 24 iulie până în 23 august)

Bufnițele sunt așteptate să facă lucruri grozave în toate categoriile sociale, vara și începutul iernii. În 2021, este mai bine pentru ei să nu piardă optimismul, să încerce să-i ajute pe alții și să nu depășească muncă. Sfatul principal al experților este de a evita persoanele neplăcute. 

 

Șarpe cu pene (24 august - 23 septembrie)

Șarpele cu pene este un semn foarte puternic, care este strâns legat de puterea spirituală. Aceșți oameni sunt apropiați de energia Universului, așa că știu întotdeauna de ce au nevoie din viață și de ce. În 2021 ar trebui să irosească energie cât mai puțin posibil. Norocul îi va urma pe cei care iubesc cu adevărat viața.

 

Papagal (din 24 septembrie până în 23 octombrie)

Pentru papagali, 2021 va aduce o mulțime de lucruri bune. De exemplu, oamenii din acest semn vor putea să exceleze semnificativ în creativitate și vânzări. În sfera iubirii, vor avea și ei noroc, pentru că Universul îi va face mai carismatici și mai atrăgători pentru sexul opus.

 

Broască (24 octombrie - 22 noiembrie)

Oamenii născuți sub semnul broaștei vor vedea luminița la capătul tunelului. 2021 este o adevărată oportunitate de a-ți schimba dramatic viața. Nu ar trebui să stai în zona ta de confort - trebuie să acționezi. În domeniul iubirii, vor avea nevoie de mai multă inițiativă, iar în muncă - mai multă muncă și curaj.

 

Liliac (23 noiembrie - 30 noiembrie)

Toți cei care s-au născut în această perioadă de timp vor putea avea mai mult succes în 2021. Cel mai important lucru este să lupți împotriva impulsivității tale. 2021 nu va ierta greșelile Liliecilor. Singurul pe care se pot baza sunt ei înșiși.

 

Mistreț (de la 1 decembrie la 21 decembrie)

Mistreții vor începe anul cu o notă nefavorabilă, dar până în martie totul se va stabiliza. Energia acestor oameni va deveni mai puternică și va rămâne așa până la sfârșitul toamnei. Cel mai important lucru în aceste douăsprezece luni este să nu cauți vinovați de serviciu. Trebuie să ne amintim că noi înșine suntem responsabili pentru viața și fericirea noastră, scrie dailyhoro.ru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel