Astrologie și pietre prețioase: Află care ți se potrivește în funcție de zodia ta

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Astrologie și pietre prețioase: Află care ți se potrivește în funcție de zodia ta Fotografie creată de RODNAE Productions, de la Pexels
Astrologie și pietre prețioase: Află care ți se potrivește în funcție de zodia ta Fotografie creată de RODNAE Productions, de la Pexels

Viețile noastre sunt profund legate de pietrele prețioase, deoarece acestea sunt influențate planete, care la rândul lor ne influențează ciclul vieții noastre. Dacă purtăm o piatră prețioasă în funcție de zodie, este posibil să ne îmbunătățim viitorul într-o mare măsură. Află ce piatră ți se potrivește.

Conform astrologiei, viitorul unei persoane poate fi prezis cu ușurință prin observarea poziției diferitelor planete și constelații. Dacă purtăm o piatră prețioasă pe baza zodiei noastre, este posibil să atragem asupra noastră energiile de care avem nevoie. Conform astrologiei, pietrele prețioase au atât de multă putere încât pot face o persoană norocoasă.

Dar dacă purtați o piatră prețioasă greșită, atunci s-ar putea să suferiți pierderi mari. Dacă nu aveți o bună cunoaștere a pietrelor prețioase, atunci este mai bine să nu le purtați, decât să purtați una care să atragă enrgii negative. Află în funcție de semnul tău zodiacal, ce piatră prețioasă trebuie să porți pentru a-ți aduce noroc.

 

Berbec - Ce piatră prețioasă ți se potrivește?

 

Planeta guvernatoare a Berbecului este Marte. Piatra prețioasă pentru Marte este CORALUL, deci piatra prețioasă de coral este de bun augur pentru persoanele din acest semn zodiacal. Coralul oferă multă beneficii Berbecilor, cum ar fi puterea fizică și mentală, bogăție, relații și prieteni. Coralul roșu este de bun augur.

Recomandare: Purtați coralul pe degetul mic al mâinii drepte sau pe degetul arătător într-o marți dimineață, după ce ați făcut baie.

 

Taur

 

Planeta guvernatoare a Taurului este Venus. Piatra prețioasă pentru Venus este DIAMANTUL. Diamantele sporesc puterea de atracție a persoanelor din Taur. De asemenea, această piatră prețioasă înlătură problemele legate de sănătate. Diamantele întăresc relația cu planeta Venus.

Recomandare: Diamantul ar trebui purtat pe degetul mijlociu al mâinii drepte într-o vineri dimineață, după ce se face baie.

 

Gemeni

 

Mercur este planeta guvernatoare a Gemenilor. Culoarea planetei Mercur este verde. Prin urmare, persoanele din această zodie pot purta un SMARALD verde. Smaraldele ajută la puterea de comunicare, în afaceri, în sănătate, în bogăție și în general în relațiile cu cei din jur. Dacă porți smaralde vei întări legătura cu Mercur.

Recomandare: Puteți purta un smarald pe degetul inelar al mâinii drepte într-o dimineață de miercuri, după ce ați făcut o baie.

 

Rac - Piatra prețioasă specifică zodiei tale

 

Planeta guvernatoare a Racului este Luna. Piatra prețioasă a planetei este PERLA. Prin urmare, persoanele din această zodie pot purta o perlă la inel. Dacă persoanele din Rac poartă perla albă, atunci aceasta le oferă pace mentală, sănătate, mai multe facilități și o viață lungă. Perlele se obțin din scoica de mare.

Recomandare: O perlă trebuie purtată pe degetul inelar sau pe degetul mic al mâinii drepte, luni dimineața, după ce se face baie.

 

Leu

 

Soarele este planeta guvernatoare a Leului, iar culoarea soarelui este roșie. Prin urmare, persoanele din această zodie trebuie să poarte un RUBIN. Această piatră prețioasă aduce profit în afaceri, sănătate bună, poziție înaltă și faimă.

Recomandare: Rubinul trebuie purtat pe degetul mic de la mâna dreaptă, duminică dimineața, după ce se face baie.

 

Fecioară

 

Planeta guvernatoare a Fecioarei este de asemenea, Mercur. Este de culoare verde, așa că purtarea unui SMARALD verde este considerată a fi de bun augur. Oferă încredere în sine, bogăție și sănătate multă, mai ales că nativii acestei zodii au nevoie de multă sănătate.

Recomandare: Puteți purta un smarald pe degetul inelar al mâinii drepte într-o dimineață de miercuri, după ce ați făcut o baie.

 

Balanță - Cum te influențează planeta și pietrele prețioase?

 

Planeta guvernatoare a Balanței este Venus, iar DIAMANTUL este piatra prețioasă pentru Venus, așa că persoanele din această zodie pot purta un diamant. Această piatră prețioasă sporește puterea de atracție și înlătură problemele legate de sănătate ale persoanelor din această zodie.

Recomandare: Diamantul ar trebui purtat pe degetul inelar al mâinii drepte într-o sâmbătă dimineață, după ce se face baie.

 

Scorpion

 

Marte este planeta guvernatoare a Scorpionului și culoarea lui Marte este roșie, astfel că persoanele din această zodie pot purta un CORAL de culoare roșie (Moonga). Această piatră prețioasă oferă multă fericire, cum ar fi puterea fizică și mentală, bogăție, relații, prietenie și multe altele.

Recomandare: Purtați coralul pe degetul arătător al mâinii stângi într-o joi dimineață, după ce ați făcut baie.

 

Săgetător

 

Jupiter este planeta care guvernează această zodie, iar culoarea lui Jupiter este galbenă. Prin urmare, persoanele din această zodie sunt sfătuite să poarte un TOPAZ galben pentru noroc în dragoste și carieră de succes.

Recomandare: Topazul galben are cel mai puternic efect dacă este purtat pe inelarul mâinii drepte, vinerea, după baie.

 

Capricorn - Capătă încredere de sine cu această piatră prețioasă

 

Planeta guvernatoare a Capricornului este Saturn, care este o planetă de culoare neagră. Acesta este motivul pentru care persoanele din Capricorn sunt sfătuite să poarte o piatră prețioasă de SAFIR. Dacă purtați un safir, atunci acesta va oferi câștiguri monetare, sănătate bună, faimă și avere. Pe lângă aceasta, stimulează și încrederea în sine.

Recomandare: Safirul are cel mai puternic efect dacă este purtat pe degetul mare all mâinii drepte, lunea dimineață, după baie.

 

Vărsător

 

Uranus este planeta guvernatoare a Vărsătorului. Uranus este de culoare albastru închis, așa că persoanele din Vărsător sunt sfătuite să poarte o piatră prețioasă de AMETIST. Dacă purtați un ametist, atunci acesta va aduce beneficii financiare, sănătate bună, faimă și avere. 

Recomandare: Purtați ametistul pe degetul mijlociu al mâinii stângi, duminică seara, după ce faceți baie.

 

Pești

 

Planeta guvernatoare a Peștilor este atât Rahu, cât și Neptun. Persoanele din această zodie ar trebui să poarte un TOPAZ galben Guru Ratna pentru o viață lungă, sănătate bună, faimă și avere. Persoanele din Pești ar putea purta, de asemenea, ACVAMARIN. Dar purtați o piatră prețioasă numai după ce consultați un astrolog și știți care este piatra prețioasă potrivită vouă.

Recomandare: Purtați pietrele prețioase pe degetele mici ale fiecărei mâini, vinerea, după ce faceți baie.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel