„Aș face orice să dau timpul înapoi”. Un român i-a curmat viața iubitei sale, în Austria: Andrei a lăsat-o pe Mădălina, fără viață, pe treptele unei instituții

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Moartea Mădălinei, în vârstă de 29 de ani, a zguduit toată Austria în noiembrie anul trecut. Iubitul ei i-a curmat viața și i-a pus trupul neînsuflețit pe treptele unei clădiri din Villach, spre oroarea trecătorilor și a medicilor care au încercat s-o reanimeze. Acum, Andrei, un român de 28 de ani, este judecat.

În noiembrie anul trecut, o tânără româncă moartă zăcea pe treptele unei clădiri din Villach. Mădălina ar fi fost bătută până la moarte de iubitul ei Andrei. Potrivit relatărilor, românul a fost identificat, arestat și pus sub acuzare ca făptuitor.

În mai puțin de două săptămâni, el trebuie să răspundă pentru crimă în fața judecătorului Gerhard Pöllinger și a juriului din Klagenfurt. Tânărul a mărturisit fapta sângeroasă, spun anchetatorii. Se pare că ar fi comis crima după o ceartă despre venirea ei târziu acasă. Tânăra lucra ca prostituată, iar iubitul ei ar fi împins-o să câștige bani prin acordarea de servicii intime. Cuplul folosea banii pentru a se întreține. Chiar dacă știa despre activitatea Mădălinei, Andrei ar fi fost foarte gelos.

 

„Ar face orice pentru a da timpul înapoi”

 

„Amândoi proveneau din mediul roșu, dar Andrei și Mădălina formau un cuplu care și-au jurat dragoste și doreau să se căsătorească în câteva zile”, spune avocatul apărării. „Regretă ceea ce a făcut și ar face orice pentru a da timpul înapoi”.

Declanșatorul pentru fapta sângeroasă din Carintia de la mijlocul lunii noiembrie: tânăra a venit acasă în zori, în loc de, așa cum a convenit cu iubitul ei, la ora 1 a.m. Tânărul de 28 de ani, afirmă că slujba lui este comerțul cu mașini second hand, a bătut-o pe femeie cu o bâtă de baseball. Când victima sa zăcea neajutorată pe pământ, a lovit-o și cu un cadru de pat de fier. Până când strigătele scâncete de ajutor s-au oprit și Mădălina nu mai dădea deloc semne de viață, doar gemete slabe.

Abia atunci atacatorul și-a venit în fire. A încercat chiar să o resusciteze și să o salveze cu toate mijloacele, dar după câteva minute a fost nevoit să renunțe din cauza rănilor grave. Pentru a-i salva viața, românul a așezat-o pe bancheta din spate a mașinii și a dus-o pe scări.

Austria. Ucigașul Mădălinei și-a mărturit fapta. I-a aruncat cadavrul pe treptele prefecturii și a strigat: "Viața mea s-a terminat!"

 

„Am fost refuzat la spital”

 

Aceasta a început o odisee de neimaginat. În primul rând, românul s-a îndreptat spre cel mai apropiat spital cu victima sa probabil moartă. „Am fost refuzat acolo”, încearcă să convingă poliția Andrei.

„În disperare de cauză, făptuitorul a condus la autoritatea raională și și-a lăsat iubita în fața clădirii de birouri”, spune avocatul. Martorii oculari au alertat poliția. Suspectul de crimă a fost arestat fără rezistență. Ultimele sale cuvinte în libertate: „Acum și viața mea s-a terminat...”

Românul va apărea în fața magistraților pe 14 septembrie.

Un român șochează Austria: A ucis o femeie și i-a aruncat cadavrul pe treptele unei clădiri

 

60 de crime de femei în doi ani


Au fost 60 de feminicide în Austria în doi ani. Bărbații au ucis femei de 60 de ori din motive de bază, cum ar fi gelozia, furia, frica de separare, posesivitatea. 60 de sorți, 60 de familii îndoliate și sfâșiate.

Yvonne Widler le-a vizitat pe unele dintre ele pentru noua sa carte „Acasă sunteți fiice moarte” (Kremayr & Scheriau Verlag) și a încercat să analizeze de ce bărbații ucid femei - și de ce societatea ignoră acest lucru în tăcere.

 

 

------------------------------------

Dragi cititori, pagina de Facebook a site-ului ȘtiriDiaspora întâmpină probleme din cauza unor restricții abuzive care ne limitează impactul, iar astfel nu mai putem ajunge la dumneavoastră. Dacă doriți să fiți în continuare la curent cu cele mai importante știri și evenimente din Diaspora, vă rugăm să urmăriți și noua pagină a site-ului nostru:  

https://www.facebook.com/stiridiasporaexclusiv         

Vă mulțumim ca sunteți alături de noi,

Echipa ȘtiriDiaspora

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel