Austria. Ucigașul Mădălinei și-a mărturit fapta. I-a aruncat cadavrul pe treptele prefecturii și a strigat: "Viața mea s-a terminat!"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Apar noi detalii în cazul româncei de 29 de ani ucisă, luni, la Villach, Austria. Crima a oripilat Austria, după ce cadavrul ei a fost depus de autorul crimei, un român de 28 de ani, în fața prefecturii raionului Villach-Land. Bărbatul a mărturisit crima miercuri dimineață. 

Încet-încet, apar noi detalii despre moartea Mădălinei, românca de 29 de ani ucisă la Villach. Andrei, un român în vârstă de 28 de ani a fost audiat de ofițerii de la poliția penală din Carintia până seara târziu. În cele din urmă, el a mărturisit că a ucis-o pe femeie. Potrivit purtătorului de cuvânt al Procurorului din Klagenfurt, Markus Kitz, el este și singurul suspect în caz.

"A fost audiat și a mărturisit. Datorită împrejurărilor săvârșirii infracțiunii, acesta a fost transportat la închisoare. Nu pot da încă detalii, dar el însuși spune că a existat o ceartă și în timpul acesteia a ucis-o pe femeie cu un băț de lemn".

Ucigașul: Ne-am certat și lucrurile au luat-o razna

 

Arma crimei este o bâtă de baseball și a fost găsită de poliție în zona industrială din Villach. Suspectul a vrut să ascundă acolo arma crimei. Motivul crime încă nu a fost elucidat, iar relația dintre cei doi nu a fost încă pe deplin clarificată.

"Acest aspect nu a fost încă clarificat. Este încă subiectul anchetei. Dacă se cunoșteau înainte sau au avut vreo relație, nu știm încă."

 

Amândoi erau înregistrați la aceeași adresă

 

Atât suspectul, cât și victima sunt înregistrate la aceeași adresă, în comunitatea Arnoldstein. De asemenea, rămâne un mister de ce tânărul de 28 de ani a adus femeia ucisă la autoritatea districtuală din Villach.

Autoritățile bănuiesc că românca, despre care se spune că a lucrat ca prostituată, și-a efectuat controalele de sănătate la autoritatea de sănătate a autorității raionale și că suspectul a vrut să o ducă pe femeie acolo din disperare.

O altă pistă este că românul a încurcat spitalul cu prefectura. Ajuns în fața prefecturii din Villach, Andrei a scos corpul Mădălinei de pe bancheta din spate a mașinii și l-a aruncat în fața clădirii, apoi a început să strige: „Viața mea s-a terminat, viața mea s-a terminat!”

Românul a fost arestat preventiv și își așteaptă judecata.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel