Un român șochează Austria: A ucis o femeie și i-a aruncat cadavrul pe treptele unei clădiri

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Cadavrul unei românce a fost abandonat pe treptele unei clădiri din Austria, spre oroarea trecătorilor și a medicilor care au încercat s-o reanimeze. 

O crimă oribilă șochează opinia publică din Austria. Incidentul mai puțin obișnuit a avut loc la Villach, al doilea cel mai mare oraș din Carintia situat în sudul Austriei, în apropierea frontierei cu Italia și Slovenia.

Potrivit publicației heute.at, luni după-amiază, în jurul orei 14.50, un român în vârstă de 28 de ani a scos cadavrul unei femei dintr-o mașină și l-a abandonat pe treptele unei instituții publice situată în centrul orașului. 

Trecătorii au fost îngroziți și au apelat serviciile de urgență

 

Complet îngroziți de ce se întâmplă chiar sub ochii lor, trecătorii au apelat imediat serviciile de urgență. Un echipaj al de poliție și o ambulanță au sosit la fața locului. Un medic a încercat s-o reanimeze pe pe femeie, dar fără rezultat.

Oamenii legii au pornit în căutarea românului pe care l-au și găsit la scurt timp și l-au dus la sediul poliției orașului Villach. Acolo, ofițerii au efectuat un prim interogatoriu. 

Ucisă cu un par de lemn 

 

Între timp, un medic legist a examinat corpul femeii în timpul nopții.

"O autopsie a cadavrului efectuată în cursul nopții a arătat că femeia, o tânără româncă de 29 de ani, a murit în urma violențelor. Momentul exact al morții nu a fost încă stabilit”, au precizat polițiștii. 

Cel mai probabil, arma crimei este un băț gros de lemn, lung de un metru, conform poliției. Anchetatorii au găsit parul cu care a fost comisă crima în parcul industrial Villach. 

Românul se află în prezent în arestul poliției unde este interogat de către oficialii Biroului de Stat ai Poliției Criminale.

Contextul infracțiunii și dacă persoana arestată are legătură cu infracțiunea, precum și locul exact al crimei, nu sunt încă pe deplin cunoscute și, prin urmare, fac obiectul unor cercetări ulterioare. 

Poliția bănuiește că femeia este o prostituată și că există o legătură cu ”cartierul roșu”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel