Arnold Schwarzenegger, mesaj pentru soldații ruși: "Vă spun adevărul despre război"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Celebru actor Arnold Schwarzenegger a adresat un mesaj militarilor ruși.

Actorul Arnold Schwarzenegger s-a adresat rușilor prin intermediul unui mesaj video anunțându-i că vrea vrea să le spună adevărul despre războiul din Ucraina.

Celebrul actor susține că rușii l-au inspirat și de aceea dorește să le spună adevărul. Guvernul rus îi înșeală pe cetățeni și pe soldați, crede Schwarzenegger care mai spune „acesta nu este un război de apărare, este un război ilegal."

În mesajul video publicat pe Twitter, Arnold Schwarzenegger s-a adresat și soldaților ruși.„Viețile voastre, viitorul vostru sunt sacrificate pentru un război fără sens condamnat de întreaga lume”, a adăugat celebrul actor.

Schwarzenegger s-a născut în Austria și a povestit că tatăl său a luptat la Leningrad în timpul celui de al Doilea Război Mondial. Ulterior, acesta și-a petrecut viața luptându-se cu durerile fizice și cu traumele psihice provocate de experiența războiului.

VIDEO

 

Negocierile ruso-ucrainene continuă online

 

Negocierile ruso-ucrainene continuă online joi, la trei săptămâni de la lansarea atacului Rusiei asupra Ucrainei, a anunţat Kremlinul, care a calificat însă drept în general ''incorecte'' informaţiile despre un plan de pace publicate în ziua precedentă de Financial Times, relatează agenţiile DPA şi EFE.

Negocierile continuă şi ''delegaţia noastră depune mari eforturi şi arată mult mai multă bunăvoinţă decât omologii noştri ucraineni'', a declarat la conferinţa de presă zilnică purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

Condiţiile Rusiei sunt ''extrem de clare, au fost enunţate şi aduse complet în atenţia negociatorilor ucraineni'', a adăugat acesta, calificând însă drept ''incorecte'' informaţiile publicate miercuri de Financial Times despre un plan de pace în 15 puncte.

Acest plan ''cuprinde o mare cantitate de compilaţii şi informaţii care erau deja în sfera publică asupra temelor aflate pe agenda negocierilor'' cu Ucraina, a indicat Peskov. ''Însă totul este compilat incorect şi de fapt este incorect. Sunt elemente corecte, dar, în general, nu este sigur'', a mai spus el despre planul publicat de Financial Times.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel