Apar noi detalii șocante în cazul tinerei românce, torturată și ucisă într-o cabană: Ce a făcut cu 2 zile înainte

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Bianca Țicală, tânăra în vârstă de 18 ani, mamă a doi copii, ucisă într-o cabană părăsită din Vișeu de Sus, Maramureș, a fost omorâtă în bătaie de iubit, la două zile după ce chiar ea a cerut instanţelor retragerea ordinului de restricţie obținut împotriva călăului ei.

Bărbatul de 24 de ani ar fi a încercat de mai multe ori să-şi omoare iubita şi chiar unul din copii, o fetiţă de trei ani, spun apropiaţii lor. Speriată, tânăra de 18 ani a cerut ajutorul autorităţilor şi a obţinut chiar un ordin de restricţie împotriva lui. Dar cu două zile înainte de crimă s-a răzgândit. Femeia l-a iertat impresionată de faptul că bărbatul a început să plângă în faţa judecătorului.

Citește și: Românca găsită moartă într-o cabană, ucisă în condiții greu de imaginat: a bătut-o cu sălbăticie și a strangulat-o cu o sârmă

Tânăra din Vişeu de Sus şi iubitul ei se mutaseră din nou împreună, în locuinţa părinţilor tinerei. Bianca şi-a cunoscut călăul când era elevă în clasa a şaptea. Un an mai târziu, a născut primul copil - o fetiţă care are acum 3 ani, iar anul trecut, a venit pe lume al doilea copil. 

Crimă cu premeditare?

 

Sâmbătă au mers cu la cumpărături, apoi au luat un taxi până acasă, numai că bărbatul a cerut să îi lase în altă parte și nu acasă, invocând diverse pretexte. După ce au coborât din taxi, nu e clar ce s-a întâmplat. Un cioban a găsit cadavrul tinerei într-o casă părăsită la patru kilometri de locul unde au fost văzuţi ultima dată împreună. Cert este că victima a fost bătută şi legată ca să nu se opună.

După crimă, suspectul şi-a anunţat familia la telefon că se sinucide. Rudele au sunat la 112. Un echipaj SMURD a ajuns la timp şi l-a dus la spital, apoi a fost dus la audieri şi va fi supus unei expertize psihiatrice. Cei doi copii rămaşi fără părinţi vor fi crescuţi de bunicii din partea mamei, potrivit publicației locale Sighet24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel