Românca găsită moartă într-o cabană, ucisă în condiții greu de imaginat: a bătut-o cu sălbăticie și a strangulat-o cu o sârmă

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Bianca Țicală, tânăra în vârstă de 18 ani, mamă a doi copii, omorâtă într-o cabană părăsită din Vișeu de Sus, Maramureș, a fost ademenită de criminal cu mâncare pentru copii.

Bianca a fost omorâtă în condiții greu de imagnat, ieri după-amiază, într-o cabană părăsită din Vișeu de Sus, de un tânăr de 24 de ani, altul decât tatăl copiilor, cu care fata a avut o relație în trecut.

Potrivit unor surse, cei doi au avut o relație, însă Bianca a decis să se despartă de tânăr, tocmai pentru că acesta o bătea mereu.

Ieri, tânăra mamă a doi copii a fost ademenită de criminal, la cabana părăsită de la marginea orașului Vișeu de Sus, după ce criminalul i-a spus că îi va da mâncare pentru copii, respectiv o felie de brânză.

În momentul în care cei doi s-au întâlnit la cabană, tânărul a început să o bată cu sălbăticie.

 

Criminalul a descoperit că fata trăiește și a strangulat-o cu o sârmă

 

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, citate de vasiledale.ro, după ce a bătut-o, criminalul a descoperit că fata încă trăiește și a strangulat-o cu o sârmă.

Apoi, el a plecat în pădure, nu foarte departe de cabană, și a încercat să se spânzure.

Totuși, criminalul a fost salvat în ultimul timp și a ajuns la spital.

În această dimineață, tânărul de 24 de ani a fost externat și transferat la Spitalul de Psihiatrie din Sighetu Marmației, acolo unde medicii urmează să îi facă o expertiză pentru a stabili dacă a avut sau nu discernământ atunci când a comis oribila crimă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel