Anglia. Tânăr român, ucis într-un incendiu pus intenționat: „Alin a fost bun, prietenos și iubit. Vrem să aflăm adevărul!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Anglia. Tânăr român, ucis într-un incendiu pus intenționat: „Alin a fost bun, prietenos și iubit. Vrem să aflăm adevărul!” FOTO: captură examinerlive.co.uk
Anglia. Tânăr român, ucis într-un incendiu pus intenționat: „Alin a fost bun, prietenos și iubit. Vrem să aflăm adevărul!” FOTO: captură examinerlive.co.uk

Alin Nicolae G., un român în vârstă de 35 de ani, a fost ucis într-un incendiu pus intenționat în casa lui din Ravensthorpe, o localitate din vestul Northamptonshire din Anglia.

Fratele lui Alin, care a murit într-un incendiu îngrozitor duminică, 10 aprilie, i-a adus un omagiu muncitorului fabricii, iubit de toată lumea. În incendiul devastator a mai fost rănită și o altă persoană, care a fost transportată la spital cu răni grave, dar care nu pun viața în pericol. Un bărbat este acum acuzat de crimă și incendiere.

Marea Britanie. Băiețel român de numai 4 ani, mort pe patul de spital. Părinții acuză medicii de neglijență

Alin a fost un muncitor de fabrică, care s-a mutat în casa din West Yorkshire din România în urmă cu patru ani. Vorbind din orașul natal al românului, Alba Iulia, din România, fratele său Mario a spus că el și prietenii și familia lui de acasă au fost șocați de veste. „Nu știu ce să cred despre asta”, a spus el. „Nu știu de ce s-a întâmplat asta și vreau să aflu adevărul!”. Întrebat dacă a fost apropiat de Alin, Mario, care are 40 de ani, a spus: „Da, desigur. Arătăm de parcă eram gemeni. Am trăit împreună 25 de ani pentru că tatăl meu a murit când eram mici. Și mama mea era bolnavă și eu sunt fratele mai mare și așa l-am ajutat pe fratele meu mai mic să crească”.

 

„Alin era o persoană bună”

 

El a spus că Alin s-a mutat singur în Marea Britanie în urmă cu patru ani, după ce s-a despărțit de soția sa din România. El a spus că Alin și-a făcut prieteni români și în zonă și era foarte îndrăgit. „Era o persoană bună. Îi plăceau copiii, dar nu a avut niciodată. Era prietenos”. El a mai spus că lui Alin îi plăceau diferite sporturi, inclusiv boxul.

Anglia. Tragedie într-o familie de români: Cei doi copii ai lor, de 3 și 5 ani, uciși de un incendiu devastator: „Bebelușii mei!”

Mario a spus că acum încearcă să strângă fonduri pentru a aduce trupul neînsuflețit al fratelui său acasă în România pentru o înmormântare, deoarece nu a reușit să obțină ajutor sau sprijin de la ambasada României. „A avut mulți prieteni și așa că acum fac o fundație în România pentru ajutor pentru a ajunge la banii necesari. Sunt o mulțime de bani și nu îi am. Pentru înmormântare și mutarea trupului neînsuflețit va costa aproape 5.000 de lire sterline. Totuși, avea mulți prieteni și ei vor ajuta”.

 

Un bărbat, acuzat de crimă


Un bărbat din Dewsbury a fost acuzat de crimă și incendiere în urma incendiului mortal. Tahir Nazir, în vârstă de 39 de ani, din West Park Street, Dewsbury, a fost prezentat joi, 14 aprilie, la Curtea de Magistrați din Bradford, acuzat de crimă. Bărbatul de 39 de ani, din West Park Street, a fost, de asemenea, acuzat că a provocat incendierea pentru a pune viața în pericol.

El urmează să se prezinte la Leeds Crown Court mâine dimineață. Anchetele sunt în curs de desfășurare cu privire la incident de către echipa de omucideri și anchete majore.

Anglia. Detalii noi ies la iveală în cazul tatuatorilor români, morți în salon: Cătălin ar fi omorât-o pe Ramona și apoi s-ar fi sinucis: „Este șocant!”

Oricine are informații care ar putea ajuta la anchetă este rugat să contacteze Echipa de Omucideri și Investigații Majore la 101, cu numărul infracțiunii 13220191319.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel