Anglia. Detalii noi ies la iveală în cazul tatuatorilor români, morți în salon: Cătălin ar fi omorât-o pe Ramona și apoi s-ar fi sinucis: „Este șocant!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Cătălin M., în vârstă de 54 de ani, și Ramona S., în vârstă de 35 de ani, care au împreună un fiu, au fost găsiți morți, luni, în salonul lor de tatuaje din Canterbury, comitatul Kent din Anglia, în jurul orei locale 17:20. Noi detalii ies la iveală. Primele indicii arată că este vorba despre o crimă, urmată de o sinucidere.

Ramona a fost găsită moartă alături de partenerul ei Cătălin în studioul lor de tatuaje. Ofițerii înarmați au fost chemați la GothInk Studio în jurul orei locale 17:20, după ce două persoane au fost „găsite rănite”, a spus poliția din Kent. Primele informații arată că ofițerii tratează incidentul ca pe o crimă comisă de Cătălin, urmată de sinucidere.

 

Ramona și Cătălin au un copil împreună

 

Tragedia a stârnit o uriașă revărsare de durere și a lăsat comunitatea din Canterbury zguduită. Ramona, care are un copil cu Cătălin, a fost descrisă ca fiind „absolut drăguță” - un artist talentat și popular, cu o mulțime de urmăritori.

„Ramona era un suflet pur și perfect”, a spus o femeie, în timp ce alta a adăugat: „Era un înger. Unul dintre cele mai frumoase suflete pe care le-am întâlnit vreodată”.

„Ramona a fost cea mai caldă, mai bună și mai generoasă persoană de până acum. Suntem devastați pentru ea, familia ei și fiul lor. Dar și pentru familia lui Cătălin, deoarece ei nu sunt de vină pentru asta. Atât de trist și atât de multe vieți au fost distruse. Ramona a fost uimitoare. A fost blândă și generoasă și a avut cea mai mare inimă”, a spus Ann Sinden, o prietenă apropiată a româncei. 

Clienta obișnuită Erica Terry-Rose a spus că este „absolut devastată” de tragedie. Ea a scris pe rețelele de socializare: „Va dura ceva timp pentru a procesa asta. Au fost întotdeauna atât de amabili și uimitori cu mine. Sunt absolut zguduită de vestea asta tristă. Am inima zdrobită. Mă simt atât de tristă pentru băiețelul lor. Este o tragedie foarte mare pentru scena locală a tatuajelor”.

Ea a adăugat că românul, cunoscut sub numele de Cat, a început să aibă dificultăți cu vederea „ceea ce ar fi fost un stres atât de mare pentru capacitatea lui de a tatua”.

 

„Nu am mai văzut așa ceva în viața mea”

 

Ali Gun, proprietarul Cousins ​​Pool și Snooker Lounge, care se află chiar deasupra salonului de tatuaje, și-a amintit momentul în care poliția a ajuns pentru prima dată la locul crimei.

Fusese afară pe stradă când a observat o dubă de poliție și o mașină oprindu-se în fața GothInk.

„(Ofițerii de Poliție -n.r.) au ieșit din mașină, au fugit înăuntru, apoi o fată a ieșit tremurând, foarte șocată. Am auzit poliția înăuntru strigând după primul ajutor și mi-am dat seama că ceea ce s-a întâmplat înăuntru este ceva îngrozitor. Nu am mai văzut așa ceva în viața mea. Este șocant să se întâmple asta pe strada noastră”, a povestit Ali Gun.

Imaginile postate pe Instagram arată că Ramona și Cătălin au lucrat împreună la GothInk Studio cel puțin din anul 2016.

Anchetatorii cercetează decesele, dar ofițerii au spus că în prezent nu caută niciun suspect și tratează doar moartea româncei de 35 de ani ca fiind suspectă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel