Anglia. Familia unui ROMÂN, mort într-un grav accident rutier, are nevoie de AJUTOR. Florin trebuie repatriat

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
roman_decedat_anglia
roman_decedat_anglia

Un român a murit într-un accident rutier. Bărbatul se afla în Anglia în momentul producerii accidentului, iar acum familia încearcă să aducă acasă trupul neînsuflețit al bărbatului. Din păcate, costurile sunt foarte mari pentru bugetul familiei. 

 

Pe rețelele sociale, familia unuia dintre români este disperată și cere ajutor. ''Dragi prietenii! Vă rog pe toți dacă mă puteti ajuta cu o strângere de fonduri pentru repatrierea soțului meu în România pe nume Hudeanu Florin, decedat în accidentul din Anglia. Cine este dispus să doneze o poate face în contul de monesse. Vă mulțumesc mult. Nume-Hudeanu Elena, Cod bancar-sort -code-23-69-72, Numar de cont-23535622'', a transmi soția. 

Un microbuz în care se aflau doi șoferi români, fără pasageri, a fost implicat într-un accident mortal, pe 12 noiembrie, lângă Faringdon, comitatul Oxfordshire, regiunea South East, Marea Britanie. Potrivit presei britanice, coliziunea s-a produs ieri, în jurul orei 2 dimineața, pe A420, între un TIR și un microbuz Mercedes Sprinter alb, în care se aflau doi români: șoferul și colegul acestuia.

Pasagerul român a murit pe loc, iar șoferul a fost transferat la spitalul John Radcliffe și ulterior externat, anunță presa din Marea Britanie.   „Cercetăm circumstanțele acestei coliziuni și cerem tuturor celor care ar fi văzut coliziunea sau ar fi putut vedea vreunul dintre vehicule înainte de coliziune să ne contacteze. Oricine are informații ar trebui să sune la 101 sau poate raporta online, citând referința 43200420555”, transmit autoritățile.

Citeste si: Microbuz cu români, accident mortal în Marea Britanie: „Dacă cineva vede acest mesaj, vă rog din suflet să mă contacteze!” (VIDEO)

 

„Era împreună cu colegul lui Leontin”

2. mesaj_soti... (mesaj_sotie_roman_mort_anglia.jpg)

„Buna ziua! Sunt soția domnului H. Mihaiță Florin, este de negăsit și din surse nesigure am înțeles ca a fost implicat într-un accident rutier în Thamas Vyle, conducea un mercedes sprinter de culoare alb, vineri noaptea în jurul orei 2 AM a fost văzut ultima oară la adresa indicata unde ar fii avut accidentul, A420 la intersecție cu drumul Ferham Road, în apropiere de Oxford. Am înțeles că a fost dus la spital John Radcliffe din Oxford. Rugămintea mea este cei care îmi puteți oferi o informație legată de el va rog sa ma contactați!! Era împreuna cu colegul lui C. O. Leontin și am înțeles că ar fi vorba de un deces. Vă rog poate cineva are vreo informație din acel spital. Mie nu îmi oferă nimeni informații despre cei doi, mi se spune să aștept să fiu contactată de poliție. Dacă cineva din incinta spitalului vede acest mesaj vă rog din suflet să ma contacteze!!!!!!!”, a transmis Elena, acum câteva zile, pe rețelele sociale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel