Trei români, răniți într-un accident rutier pe DN 5. Coliziune între două automobile

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Un bărbat şi două femei au fost preluaţi de echipaje ale SMURD şi ale SAJ Giurgiu şi transportaţi la spitale din capitală după ce autoturismele în care se aflau au intrat vineri seară în coliziune pe DN 5, Bucureşti-Giurgiu, în dreptul localităţii Adunaţii Copăceni.

"ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină pe DN 5 în urma producerii unui accident rutier, în localitatea Adunaţii Copăceni, pe sensul de mers către Giurgiu. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu şi de la Garda de Intervenţie Colibaşi. Ei au intervenit pentru acordarea primului ajutor şi asigurarea măsurilor PSI. La faţa locului, pompierii s-au deplasat cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD", a declarat, pentru AGERPRES, purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Potrivit sursei citate, dintr-un autoturism paramedicii au preluat o pasageră, în vârstă de 52 de ani, care acuza dureri în zona toracelui. Aceasta a primit îngrijiri medicale la faţa locului şi a fost transportată la un spital din capitală. Din celălalt autoturism echipajele SAJ Giurgiu au preluat un bărbat şi o femeie care de asemenea aveau nevoie de îngrijiri medicale şi au fost transportaţi la un spital din capitală. Pompierii au intervenit şi pentru înlăturarea pericolului de incendiu, fiind deconectate bornele bateriilor de la ambele autoturisme implicate în accident.

La faţa locului au ajuns şi poliţiştii care efectuează cercetări cu privire la cauzele şi condiţiile care au dus la producerea accidentului. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat restricţionarea traficului rutier pe DN5 Bucureşti - Giurgiu la o singură bandă, la kilometrul 24, localitatea Adunaţii Copăceni, pe sensul către Giurgiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel