Tragedie în Italia. Trei membri ai unei familii şi-au pierdut viaţa într-un grav accident rutier. Doi minori, în comă

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
italia_accident_rutier_grav
italia_accident_rutier_grav

Un accident rutier, produs sâmbătă seara, pe șoseaua de centură a oraşului Milano, a luat viaţa a trei persoane. Părinţii şi un copil au decedat, iat alţi doi minori sunt în stare gravă. Mașina familiei s-a ciocnit cu alte două mașini lângă Rozzano. Mama avea 39 de ani, tatăl - 41, iar fiica care a decedat avea 12 ani. Ceilalți doi copii de 10 și, respectiv, 16 ani, sunt la spital.

 

Accident rutier s-a produs pe centura de vest, sâmbătă seara, în jurul orei 20.00,  la Rozzano. O familie, compusă din cinci persoane, călătorea într-un automobil Honda Jazz. La un moment, automobilul s-a ciocnit cu alte două mașini care se îndreptau spre Genova.

Mama, în vârstă de 39 de ani,  a murit imediat după impact. Soțul femeii, în vârstă de 41 de ani, a fost transportat în stare gravă la Humanitas, unde a murit azi dimineața.  Unul dintre şoferii celor două maşini, implicate în accident a fost rănit. Bărbatul de 41 de ani a fost dus la Humanitas. Ofițerii de la poliția rutieră din Milano de Vest au demarat o anchetă pentru a stabili dinamica accidentului. Potrivit martorilor, iniţial ar fi avut loc o coliziune dintre două maşini, pe fondul condiţiilor meteo nefavorabile. După coliziunea între două mașini, al treilea vehicul a căzut peste primele două, împingându-le la zeci de metri.

Accidentul a avut loc pe banda a doua. Pompierii au fost nevoiți să taie maşina pentru a putea scoate victimele, scrie milano.corriere.it. . La fața locului au intervenit șase ambulanțe, trei maşini de descarcerare ale pompierilor. 

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel