Anglia. Berea românească, INTERZISĂ într-un oraș

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Unui magazin alimentar românesc din Anglia i s-a refuzat permisiunea de a vinde alcool importat din România, după ce poliția a considerat că nu mai poate elibera o altă licență pe raza orașului Wakefield, informează wakefieldexpress.co.uk.

Managerul magazinului „Acasă", de pe The Springs, a cerut să servească vinuri și bere din România clienților, între orele 9.00 și 22.00, în fiecare zi a săptămânii. Însă, politica consiliului arată că nu se pot acorda licențe de băutură oriunde, în centrul orașului, cu excepția cazului în care se demonstrează „circumstanțe excepționale".

Patronul magazinului, Sorin Muflic, a declarat, potrivit wakefieldexpress.co.uk, că vrea să vândă băuturi de acasă către cei aproximativ 500 de cetățeni români care trăiesc în Wakefield. El a spus ca băuturile ar fi exclusiv pentru ei, pentru că gusturile din România diferă de cele din alte țări din Europa de Est.

Citește și Anglia. Trei români RECOMPENSAȚI de o femeie căreia i-au găsit geanta și i-au dus-o acasă

„Aceasta este singura șansă pe care o are comunitatea românească să aibă acces la aceste produse. În acest oraș există 1.400 de licențe pentru alcool. Am crezut că încă una pentru un magazin atât de mic nu ar trebui să fie o problemă. Noi ne cunoaștem clienții și știm că nu pot fi bănuiți”, a spus patronul.

Consilierii au menționat că reclamantul nu a demonstrat circumstanțele excepționale și că cererea sa a fost refuzată.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel