Anglia. Trei români RECOMPENSAȚI de o femeie căreia i-au găsit geanta și i-au dus-o acasă

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Trei români din Anglia au primit câte 10 lire de la o femeie căreia i-au găsit geanta şi i-au dus-o acasă.

Cei trei au mers o oră pe jos şi au căutat casa femeii, care-şi uitase geanta agăţată de cărucior, la supermarket.

Femeia a povestit toată întâmplarea pentru Lincolnshire Live, fiind impresionată de gestul celor trei tineri români care i-au sunat la uşă.

„Era prima oară când mergeam la cumpărături ce geanta aceasta, am luat-o de curând din Italia. Abia acasă am realizat că nu o mai am, o uitasem agăţată de cărucior, la supermarket. Au sunat la sonerie. Fiul meu a răspuns şi am auzit mai multe voci. Erau voci de bărbaţi tineri. Unul dintre ei îmi repeta numele şi întreba dacă locuiesc acolo. Am mers la uşă să văd ce se întâmplă şi în prag erau trei tineri români, cu geanta mea. Nu mi-a venit să cred. Am fost aşa uşurată. Erau aşa fericiţi că mă găsiseră şi puteau să îmi înapoieze geanta. Au mers pe jos o oră pe Sleaford Road, ca să îmi găsească casa. Le-am dat fiecăruia câte 10 lire, au vrut să refuze, dar am insistat, merită măcar atât pentru că au fost oneşti şi am primit geanta cu tot ce era în ea. Mi-a fost frică că îmi vor fi furaţi banii şi geanta va fi apoi aruncată pe undeva”, a povestit femeia pentru Lincolnshire Live.

Femeia avea în geantă o fotografie a fiicei ei, un stilou, portofelul cu bani, carduri şi acte, şi alte câteva lucruri personale.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel