Anglia. Ani grei de închisoare pentru un român care a comis mai multe spargeri. Bunurile erau trimise în țară prin curier

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român în vârstă de 23 de ani a fost condamnat la închisoare în Anglia, fiind găsit vinovat pentru mai multe spargeri comise la începutul anului. 

Claudiu Popa și-a recunoscut faptele și a primit o pedeapsă de 3 ani și 10 luni de închisoare cu executare, scrie publicația North Somerset Times 

Românul a mărturisit că a făcut parte dintr-o grupare de spărgători care au acționat teritoriul Angliei, în perioada 20-28 ianuarie. Românii obișnuiau să spargă geamurile caselor, să pătrundă în locuințe și să fugă cu bunuri de valoare, cum ar fi bijuterii. Din una din case, hoții au sustras  medaliile obținute de un fost cadru militar, în vârstă de 86 de ani.

Românii trimiteau bunurile furate în țară prin curier

 

Ancheta autorităților a scos la iveală faptul că românii trimiteau o parte din bunurile furate în țară, prin intermediul unor firme de curierat, iar pe celelalte le transportau pe cont propriu.

Polițiștii au ridicat mai multe probe ADN și așa au reușit să-l identifice pe Claudiu Popa. La începutul lunii februarie, el a fost prins în România, atunci când polițiștii au descoperit că mașina acestuia era burdușită cu bunuri furate din Anglia.

Tânărul de 23 de ani a fost extrădat, iar bunurile furate au fost returnate proprietarilor de drept.

 (w670)

foto: northsomersettimes.co.uk

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel