Anglia. Tatuatorul român, care și-ar fi ucis soția și apoi s-a sinucis, era eliberat pe cauțiune: Cătălin ar fi violat-o pe Ramona de mai multe ori

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Românul, în vârstă de 54 de ani, care „și-a ucis soția, în vârstă de 35 de ani, și apoi s-a sinucis” în salonul lor de tatuaje era eliberat pe cauțiune după ce a fost acuzat că ar fi violat-o în mod repetat.

Cătălin Micu, în vârstă de 54 de ani, era eliberat pe cauțiune, când el și Ramona Stoia, în vârstă de 35 de ani, au fost găsiți morți în atelierul lor de tatuaje din Canterbury, Kent, Anglia, luni, cu puțin înainte de ora 17.30, anunță dailymail.co.uk. Conform sursei citate, Ramona și-ar fi acuzat soțul de „agresiuni sexuale repetate împotriva ei la casa familiei lor în ultimii ani” și ar fi obținut anterior un ordin împotriva sa. Ordinul îi interzicea lui Cătălin să-și „hărțuiască sau să necăjească” soția și a fost arestat pe 26 martie, fiind bănuit că a încălcat ordinul și ar fi agresat-o sexual.

În urma arestării sale, românul a fost eliberat pe cauțiune de poliție până pe 20 aprilie - cu nouă zile înainte ca el și soția sa să fie găsiți morți. Anchetatorii poliției au confirmat anterior că doar moartea Ramonei a fost tratată ca suspectă, adăugând: „Ofițerii nu caută pe nimeni altcineva în legătură cu ancheta”.

Un purtător de cuvânt al organului de supraveghere a poliției a declarat: „În prezent evaluăm sesizarea pentru a determina ce măsuri suplimentare ar putea fi necesare din partea noastră”.

 

Cei doi români dețineau salonul GothInk Studio

 

Cei doi români au lucrat amândoi la popularul salon GothInk Studio, care oferă tatuaje și piercing-uri, în oraș și au avut împreună un fiu. Ei au locuit în oraș câțiva ani, fiind împreună de 16 ani și căsătoriți de patru ani.

Condițiile de cauțiune ale lui Cătălin i-au permis să lucreze alături de soția sa la salonul de tatuaje, din Lower Bridge Street, Canterbury. Martorii oculari din zonă au raportat că au văzut cel puțin opt vehicule de poliție și patru ambulanțe și polițiști înarmați mergând la magazin luni după-amiază, precum și un elicopter de poliție. Imaginile de la fața locului au arătat și anchetatori criminaliști în uniforme albe cu echipament, adunând probe.

La începutul acestei săptămâni, un purtător de cuvânt al poliției din Kent a declarat: „Detectivii de la Direcția pentru crime grave din Kent și Essex investighează moartea a două persoane în Canterbury. La ora 17:19, luni, 11 aprilie 2022, ofițerii au intervenit la o adresă din Lower Bridge Street, unde un bărbat de 54 de ani și o femeie de 35 de ani, care se cunoșteau, au fost declarați decedați la fața locului. Ancheta este în curs de desfășurare cu privire la circumstanțele incidentului”.

 

„Nu am crezut că au probleme”

 

Proprietarii de afaceri locali, care cunoșteau cuplul de români, au vorbit despre groaza lor în urma incidentului.

Proprietarul Omicron Print Specialists, Mark Fawcett-Jones, în vârstă de 47 de ani, a declarat: „Tocmai închideam în jurul orei 17:15 când lucrurile au luat-o razna. Erau o mulțime de polițiști și sirene. Au fost implicați acei doi oameni care dețineau salonul. Erau un cuplu drăguț. Sunt aici de câțiva ani. Erau liniștiți”.

Anggoon Buttayotee, proprietarul Oriental Grocers din apropiere, a adăugat: „Poliția a continuat să vină și să vină. Dar nu știm detalii”.

Matthew Sandhu, în vârstă de 27 de ani, care ajută la conducerea The Pilgrim's Shop, un chioș de ziare, a spus că îi cunoaște pe Cătălin și pe Ramona: „I-am văzut prin preajmă și nu am crezut că au probleme. Este o nebunie, vezi tragedii tot timpul la știri, dar când se întâmplă pe aici, te gândești la naiba”

 

„Ramona a fost uimitoare”

 

O prietenă apropiată a doamnei Stoia, Ann Sinden, a spus: „Ea a fost cea mai caldă, mai bună și mai generoasă persoană de până acum. Suntem devastați pentru ea, familia ei și fiul lor. Dar și pentru familia lui Cat (n.r. - Cătălin), deoarece nu sunt de vină pentru asta. Atât de trist și atât de multe vieți au fost distruse. Ramona a fost uimitoare. Era bună și generoasă și avea cea mai mare inimă. Inimile noastre sunt lângă toți cei care au cunoscut-o și au iubit-o”.

Clienta obișnuită Erica Terry-Rose a spus că a fost „absolut devastată” de tragedie. Ea a scris pe rețelele de socializare: „Va dura ceva timp pentru a procesa acest lucru. Au fost întotdeauna atât de amabili și uimitori cu mine. Sunt absolut zdruncinată de veste. Inima mi-e distrusă. Îmi pare atât de rău pentru băiețelul lor. Este o tragedie atât de uriașă!” Ea a adăugat că românul, cunoscut sub numele de Cat, a început să aibă dificultăți cu vederea, „ceea ce ar fi fost un stres atât de mare pentru capacitatea lui de a tatua”.

 

„Munca lor uimitoare va trăi”


Imaginile postate pe Instagram arată că românii au lucrat împreună la GothInk Studio cel puțin din 2016. Vestea morții lor a stârnit, de asemenea, o revărsare de durere pe rețelele de socializare, o femeie descriind-o pe Ramona drept „un suflet pur și perfect”.

„Este atât de trist. RIP la amândoi. Nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat cu acești oameni drăguți. Condoleanțe pentru toată lumea în acest moment trist. Sper doar că nu ai suferit prea rău în ultimul tău moment. Zboară către îngeri înalți”.

„Absolut tragic munca lor uimitoare va trăi. Transmit condoleanțe și binecuvântări în special copilului și familiei lor”.

Detectivii de la Kent and Essex Serious Crime Directorate investighează morțile celor doi români.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel