Doi români, gasiți morți într-un salon de tatuaj din Anglia. Ramona și Cătălin se declarau "suflete pereche"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:
Ramona și Cătălin, cei doi români găsiți morți într-un salon de tatuaj din Anglia
Ramona și Cătălin, cei doi români găsiți morți într-un salon de tatuaj din Anglia

Doi români, stabiliţi în Anglia, au fost găsiţi morţi într-un salon de tatuaje din Canterbury. Ramona Stoia şi Cătălin Micu se declarau "suflete pereche", însă poliția britanică anchetează moartea celor doi români ca o crimă urmată de sinucidere.

Caz șocant în orașul Canterbury, comitatul Kent. Doi români au fost găsiți morți în salonul de tatuaj pe care îl dețin. Ramona Stoia avea 35 de ani, în timp ce iubitul ei, Cătălin Micu, avea 54 de ani. Cei doi au împreună un fiu.

Cătălin și Ramona erau proprietarii unui salon de tatuaje recunoscut la nivel naţional în Anglia, după ce au participat la mai multe evenimente de profil.

Cei doi români nu au mai dat niciun semn de viață prietenilor

 

Potrivit poliției din Kent, luni dimineaţă (11 aprilie 2022), în jurul orei 05.20, oamenii legii au fost chemaţi la salonul de tatuaje, situat în strada Lower Bridge Street, după ce românii nu mai fuseseră văzuţi de ore bune de prieteni şi familie.

În interior, anchetatorii i-au găsit pe cei doi români morţi, iar Ramona avea mai multe lovituri pe corp. La faţa locului au fost chemate de urgenţă mai multe echipaje medicale, însă doctorii nu au mai putut face nimic pentru a le salva viaţa.

Poliţiştii anchetează moartea celor doi români ca o crimă, urmată de sinucidere. Astfel, Cătălin ar fi fost cel care ar fi ucis-o pe Ramona, iar apoi şi-a luat singur viaţa.

Ramona a fost descrisă ca fiind o ființă "absolut minunată", o artistă de tatuaje talentată și populară, cu un număr mare de fani.

"Ramona a fost un suflet pur, perfect", a spus o femeie pentru publicația Mirror, în timp ce o alta a adăugat: "A fost un înger absolut. Unul dintre cele mai frumoase suflete pe care le-am întâlnit vreodată".

O prietenă apropiată, Ann Sinden, a spus: "A fost cea mai caldă, mai bună și mai generoasă persoană din toate timpurile".

"Suntem devastați pentru ea, pentru familia ei și pentru fiul lor. Dar și pentru familia lui Cat, pentru că nu ei sunt de vină pentru asta. Este atât de trist și atât de multe vieți au fost ruinate.

"Ramona a fost uimitoare. Era bună și generoasă și avea cea mai mare inimă. Inimile noastre sunt alături de toți cei care au cunoscut-o și au iubit-o", mai spun cei care au cunoscut-o pe Ramona.

---- 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante știri din Diaspora, intrați pe grupurile de WhatsApp dedicate românilor de pretutindeni accesând următorele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy 

- https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6 

- https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel