Andrei Gheorghe a MURIT. Ce zicea Radu Banciu când "l-au dat afară"

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Jurnalistul Andrei Gheorghe a fost găsit decedat luni, 19 martie,  la domiciliul său din localitatea Voluntari.

Potrivit Poliţiei Ilfov, în jurul orei 22.15, poliţiştii IPJ Ilfov au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, în localitatea Voluntari, a fost găsită o persoană decedată. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, pentru a stabili identitatea persoanei şi cauzele producerii decesului. Acesta a fost identificat ca fiind Andrei Gheorghe, în vârstă de 56 de ani.

Un moment dificil pentru Andrei Gheorghe a fost când realizatorul matinalului Pro FM a fost pus pe liber la expirarea contractului. La vremea aceea, jurnalistul Radu Banciu comentase, la B1 TV, subiectul.

"L-au dat afară pe Andrei Gheorghe de la PRO FM, care acum e sub pavilion Digi. I s-a încheiat contractul bătrânului Gheorghe. O legendă, evident, a radioului. Un om de presă, autentic", spunea Radu Banciu.

[citeste si]

"Știu că mulți îl făceau prost. Dacă Andrei Gheorghe era prost, voi cum erați? Era un om deosebit, trebuie să recunoaștem, în media din România. Nu erau mulți de nivelul lui Andrei Gheorghe. Era imprevizibil, dar asta e altă poveste. Am ținut să marcăm momentul, pentru că e posibil finalul carierei lui Andrei Gheorghe", declara Radu Banciu.   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel