Andreea Celea, româncă ucisă în Dominicană. Detalii șocante ies la iveală

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Andreea Celea, românca de 23 de ani care a murit sâmbătă după ce ar fi fost aruncată de la etajul 4 al unui hotel din Vista Bella, din Republica Dominicană, unde locuia împreună cu partenerul ei, a fost înmormântată duminică. Detalii șocante ies la iveală. 

Durerea a fost imensă pentru familia Andreei Celea, în vârstă de 23 de ani, în timpul funeraliilor din  Capela La Trinitaria a Cimitirului Memorial Garden, unde mai multe dintre fotografiile ei au fost prezentate cu ajutorul unui proiector, pe un monitor imens. 

La rândul său, Jesús Ferrán, avocatul familiei a spus că există dovezi că fata era constant bătută de partenerul său, Gabriel Villanueva, care este reținut. Poliția Națională a confirmat duminică că iubitul acesteia avea un ordin de restricție care a fost emis la 27 iulie.

Andreea, fiica unui tată român și a unei mame dominicane a sosit în țară, în 2003, când avea doar cinci ani și de atunci a locuit în 'La Romana' împreună cu mama ei. 

Din câte se pare, Andreea s-ar fi certat violent cu iubitul ei chiar înainte de tragicul eveniment. Cei doi au fost filmați la recepția hotelului, vădit certați. La scurt timp, românca ar fi "căzut" accidental de la etaj.

Familia Andreei speră ca influența majoră a familiei Villanueva din Dominicană, o familie foarte înstărită, să nu afecteze corectitudinea procesului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel