ANCHETĂ în cazul celor doi COPII care apar în MELODIA populară PSD

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului  Maramureş s-a autosesizat după apariția în spațiul public unui videoclip PSD în care cântă doi copii. Aceștia vor să afle dacă părinții și-au exprimat acordul și dacă celor doi minori le-au fost încălcate drepturile. 

Purtătorul de cuvânt al DGASPC Maramureş, Adrian Mândru, a declarat pentru MEDIAFAX că situaţia va fi evaluată şi se va stabili dacă celor doi minori le-au fost încălcate drepturile.

„DGASPC Maramureş s-a autosesizat în urma apariţiei în spaţiul public a unui videoclip în care apar doi copii, minori, ca interpreţi. Aceştia au fost identificaţi, fiind vorba despre doi fraţi din Baia Mare. Încercăm să luăm legătura cu părinţii pentru a vedea dacă au acordul lor pentru a filma videoclipul. Se va evalua situaţia şi se va stabili dacă au fost încălcate drepturile copiilor", a spus Mândru.

Se pare că videoclipul ar fi fost filmat în incinta Muzeului Satului din Baia Mare. Melodia a fost postată de secretarul general PSD, Codrin Ștefănescu, pe Facebook. După ce oamenii au început să aducă acuze prin comentarii, el a precizat că nu PSD a comandat acest cântec. 

"Superbă melodia! Nu noi am comandat asta! Oamenii cântă din tot sufletul. În toată ţara", a mai scris secretarul general al social-democraţilor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel