Amestecă sucul de la o mandarină cu o felie de pâine și un pic de lapte cald. Un truc de făcut de două ori pe săptămână

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Amestecă sucul de la o mandarină cu o felie de pâine și un pic de lapte cald. Un truc de făcut de două ori pe săptămână
Amestecă sucul de la o mandarină cu o felie de pâine și un pic de lapte cald. Un truc de făcut de două ori pe săptămână

Știm că pielea perfectă nu există, dar bineînțeles că vrem să avem un ten sănătos și frumos, de aceea astăzi vă arătăm acest truc de frumusețe: cum să faceți o cremă de mandarine de casă cu lapte pentru a îndepărta petele de pe piele și să unificați tonul.

Modificările melaninei, căldurii, rănilor, expunerea la radiații precum cele de la soare, acneea, melasma și chiar genele pot păta tenul.

Folosirea protecției solare pe față, gât și restul corpului este cheia pentru evitarea petelor, a îmbătrânirii premature și chiar a cancerului de piele, este primul pas pentru a avea un ten sănătos. Al doilea pas pentru a avea o piele uniformă este să folosești crema anti-pete de casă.

A pus acest ingredient din bucătărie pe o cârpă și a spus „WOW”. Truc pentru a îndepărta rapid petele de pe canapelele sau fotolii

 

Pas cu pas: Crema de mandarine de casa cu lapte pentru a îndepărta petele de pe piele

 

Există multe ingrediente care ajută la depigmentarea pielii și la restabilirea tonusului natural, printre ele ovăzul și măceșul. Dar, din moment ce suntem în sezonul mandarinelor, să profităm de el ca agent de albire.

Mandarina protejează fața de deteriorarea celulelor, ajută la curățarea feței și la eliminarea urmelor de acnee, magia este în vitamina C. În plus, laptele elimină celulele moarte și hidratează. Așa poți face crema de mandarine de casă cu lapte pentru a îndepărta petele de pe piele, iată ce ai nevoie:

- o mandarină

- o felie de paine

- ¼ cană de lapte cald

- o lingură de drojdie.

Trucul viral de pe TikTok pentru a albi hainele ca zăpada. Fă o magie!

Proces:

Pentru a prepara aceasta crema anti-pete de casă, începeți prin a extrage sucul din mandarină. Acum, amestecați-l cu laptele și adăugați pâinea tăiată în bucăți mici, la final, adăugați drojdia .

Veți avea un amestec cremos și oarecum pastos pe care ar trebui să îl aplicați pe față când tocmai a fost făcut. Lăsați să se odihnească o jumătate de oră, clătiți cu apă călduță și repetați de 2 sau 3 ori pe săptămână noaptea.

După o lună, schimbările vor fi foarte evidente și fața ta va arăta mult mai frumoasă datorită efectului acestei creme de mandarine de casă cu lapte pentru a îndepărta petele de pe piele și a-i unifica tonusul.

Este cel mai bun sfat de frumusețe și este la îndemâna ta.

Cremă „magică” degresantă din doar trei ingrediente. Cu acest truc vei uita de frecatul aragazului sau oalelor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel