A pus acest ingredient din bucătărie pe o cârpă și a spus „WOW”. Truc pentru a îndepărta rapid petele de pe canapelele sau fotolii

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
A pus acest ingredient din bucătărie pe o cârpă și a spus „WOW”. Truc pentru a îndepărta rapid petele de pe canapelele sau fotolii
A pus acest ingredient din bucătărie pe o cârpă și a spus „WOW”. Truc pentru a îndepărta rapid petele de pe canapelele sau fotolii

A avea anumite piese de mobilier acasă nu este doar o realizare decorativă, ci și una personală, dar va necesita întotdeauna o anumită îngrijire. Mai ales atunci când aveți de-a face cu materiale care sunt mai mult sau mai puțin sensibile la murdărie. De aceea, în cadrul sfaturilor de curățare a casei vă vom oferi cel mai bun truc cu săpunul de vase pentru a îndepărta petele de pe canapelele sau fotoliile din material textil.

Credeți sau nu, aceasta este o problemă foarte frecventă care apare mai ales dacă vă puneți prosoapele umede pe canapea sau când fără să vă gândiți la asta în sezonul ploios stați pe fotoliu fără să vă schimbați hainele umede.

Dacă acesta este cazul dumneavoastră, vă vom împărtăși o alternativă care, pe lângă faptul că este foarte eficientă, este foarte recomandată și pentru tapițeria delicată, deoarece nu este un produs prea abraziv sau care ar putea pune în pericol textilele dumneavoastră.

Cel mai bun lucru este că nu vei cheltui o sumă uriașă de bani și nu va trebui să apelezi la acele companii care, deși garantează rezultate bune, este aproape un fapt că va trebui să plătești o sumă mare pentru a vă face canapeaua sau fotoliul ca noi.

Vestea bună este că poți curăța petele de umezeală de pe fotolii fără prea mult efort. Noi îți spunem cum să le realizezi cu produsele pe care le ai acasă.

Truc puternic cu folie de aluminiu pentru a curăța metalul ruginit și a-i reda strălucirea

 

Cum să îndepărtezi petele de umezeală de pe fotoliile din material textil?

 

Pentru a vă lăsa fotoliile ca noi, vă recomandăm să luați notă și să adunați tot ceea ce veți avea nevoie.

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să aspirați sau să vă scuturați fotoliile înainte de a aplica orice produs, asta pentru a evita pătarea în continuare. 

Scoateți pernele și curățați-le individual.

Cremă „magică” degresantă din doar trei ingrediente. Cu acest truc vei uita de frecatul aragazului sau oalelor

Faceți un amestec de apă rece cu săpun de vase pentru a începe curățarea, încă o alternativă este să folosiți alcool lichid.

Umeziți ușor o cârpă cu amestecul, trebuie să vă asigurați că nu se înmoaie și să strângeți pentru a nu se uda mai mult.

Treceți cârpa peste pată și aplicați presiune, frecând dintr-o parte în alta cu intenția de a nu mări pata.

Când observi că se îndeparteaza pata, usucă puțin câte puțin cu o cârpă curată și uscată pentru ca pata să nu apară din nou.

Cel mai bun mod de a elimina petele de umezeală de pe fotoliile din material textil este ca imediat ce observi problema, să iei măsurile necesare pentru a le curăța.

Cum să faci un balsam de casă ieftin? Parfumează-ți hainele cu acest truc simplu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel