Ambasada Romaniei în Turcia, ANUNŢ IMPORTANT: "Se ridică măsura închiderii frontierelor"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Ambasada României în Turcia anunţă ridicarea măsurilor închiderii frontierelor terestre, aeriene, maritime și a obligativității efectuării celor 14 zile de carantină la intrarea în Republica Turcia.

"ANUNȚ IMPORTANT! Potrivit unei circulare emise de Ministerul de Interne al Republicii Turcia, se ridică măsura închiderii frontierelor terestre, aeriene, maritime și a obligativității efectuării celor 14 zile de carantină la intrarea în R. Turcia.

Astfel, cu excepția interdicției impuse cetățenilor turci și cetățenilor străini de a intra, respectiv de a ieși pe cale rutieră dinspre/către Iran, toate celelalte restricții de intrare/ieșire pe cale aeriană/maritimă și rutieră impuse tuturor cetățenilor turci și străini sunt anulate.

La intrarea în Republica Turcia vor fi efectuate controale de sănătate tuturor cetățenilor turci și străini. În cazul descoperirii simptomelor specifice COVID-19 vor fi efectuate gratuit teste PCR, iar Ministerul Sănătății va dispune măsurile necesare.

Tot astăzi, 11 iunie, ambasadorul României în Republica Turcia, Gabriel Șopandă, a participat la o reuniune prin videoconferința a amabasadorilor țărilor Uniunii Europene acreditați la Ankara cu ministrul turc al Culturii și Turismului, domnul Mehmet Nuri Ersoy", se arată pe pagina Ambasadei României în Turcia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel