Amalia Bellantoni, de la Chefi la Cuțite, AMENINȚATĂ cu MOARTEA. Au intrat s-o BATĂ, după show-ul de la Antena 1

Narcis Popa |
Data publicării:
sani Amalia Bellantoni
sani Amalia Bellantoni

Clipe de coșmar pentru Amalia Bellantoni de la Chefi la Cuțite. Aceasta a fost amenințată cu moartea în urmă cu câteva zile și câteva persoane chiar au intrat în restaurant ca să o bată. 

Caracterul Amaliei Bellantoni de la Chefi la Cuțite nu este unul prea apreciat, din câte se pare. Focoasa concurentă de la show-ul de la Antena 1 are probleme de când a apărut în emisiune.

Lumea a aflat de restaurantul ei și o caută la restaurant să o bată, susține aceasta. Amalia Bellantoni susține că a primit mesaje de amenințare cu moartea în repetate rânduri.

"Eu nu-i știu exact cine sunt, dar pot să aibă și doi metri, eu îi bag la doi metri sub pământ. Am aproape 40 de ani, am copii, am familie, nu vreau să mă remarc," a spus Amalia Bellantoni la Xtra Night Show, la Anten 1.

"Eu vin dintr-o altă zonă, nu din cea a bucătăriei, ci din cea a vieții. Eu am ajuns în acest show pentru că am învățat ceva de la soțul meu care este un bucătar excepțional. Este restaurantul lui, nu al meu. Vreau să vă spun că eu nu bag mâna în mâncare pentru că nu vreau să-mi stric manichiura," a mai spus Bellantoni.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel