Ales local, candidat pentru primăria unei comune, mort în accidentul de microbuz din Vrancea

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

n consilier local, viitor candidat pentru poziţia de primar al unei comune, a murit în accidentul din Vrancea. Aurel Proca, în vârstă de 58 de ani, conducea microbuzul care a intrat pe contrasens. Cea de-a doua victimă avea 70 de ani şi conducea maşina lovită frontal de microbuz.

Un consilier local, care intenţiona să candideze pentru poziţia de primar a comunei Vizantea Livezi, a murit în accidentul produs marţi în Vrancea.

Este vorba despre Aurel Proca, în vârstă de 58 de ani, acum consilier UNPR, dar se pregătea să candideze din partea PMP. El conducea microbuzul care, din motive încă necunoscute, a intrat pe contrasens.

Citește și: Un microbuz cu români s-a ciocnit cu o mașină: Doi morți și mai mulți răniți. Plan Roșu de intervenție în Vrancea

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Vrancea, în accidentul produs pe DN2D, la Km 27, a murit şi şoferul de 70 de ani al autoturismului lovit frontal de microbuz. Două persoane au murit şi alte 11 au fost rănite în urma accidentului din Vrancea.

Autorităţile judeţene au fost în alertă, iar traficul auto a fost blocat aproximativ două ore pentru a permite salvatorilor să intervină, informează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel