Un microbuz cu români s-a ciocnit cu o mașină: Doi morți și mai mulți răniți. Plan Roșu de intervenție în Vrancea

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Planul Roșu de intervenție a fost activat, marți dimineața, în județul Vrancea. Un microbuz și o mașină s-au ciocnit, la fața locului fiind trimise 11 autospeciale, dar și elicopterul SMURD, anunță Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU).

Conform sursei citate, accidentul rutier a avut loc în localitatea Bolotești, spre Vidra. Șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și s-a izbit frontal de un microbuz ce se deplasa regulamentar. În urma impactului, două persoane au decedat, iar alte 11 persoane au fost rănite. 20 de pasageri erau în microbuz.

„Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție”, menționează IGSU.

La fața locului au fost trimise 2 autospeciale de stingere, 4 ambulanțe SMURD, 1 descarcerare și 4 ambulanțe ale serviciului județean de ambulantă. În sprijin, se va deplasa și un elicopter SMURD, informează Mediafax.

UPDATE. 08.15

 

Potrivit primelor informații, microbuzul plin cu pasageri a fost izbit în plin de un autoturism. În urma impactului, microbuzul s-a răsturnat.

„Astăzi (marți - n.red.), ora 07.00 pe DN 2 D, în afara localității Bolotești, conducătorul unui microbuz, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism. Din impact a rezultat decesul a doua persoane și vătămarea corporală a altor 11 persoane. Traficul în zonă este blocat în acest moment”, potrivit Poliției Vrancea.

Din nefericire, ambii șoferi au murit. O altă persoană este în stare critică.

Alte 11 persoane au fost rănite. În prezent, acestea sunt evaluate de medicii și pompierii sosiți la fața locului.

potrivit Realitatea PLUS. 

2. -imagine fara descriere- (accident_vrancea_microbuz_romani_vidra_morti_iunie2020.png)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel