Alertă în Germania! Două fete au fost atacate pe drumul către şcoală

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Două fete au fost rănite după ce au fost atacate pe drumul către şcoală, luni dimineaţa, în sudul Germaniei, a anunţat un purtător de cuvânt al poliţiei, confirmând o informaţie difuzată iniţial de cotidianul Bild, transmite Reuters.

Purtătorul de cuvânt nu a putut furniza alte detalii cu privire la atacul survenit la Illerkirchberg, un orăşel cu circa 5000 de locuitori la vest de Munchen.

Potrivit Bild, atacatorul a acţionat cu un cuţit.

După ce a ajuns la faţa locului şi le-a acordat asistenţă celor două fete grav rănite, poliţia a stabilit că un suspect s-a refugiat într-o clădire din apropiere, iar cei aflaţi înăuntru au fost reţinuţi, a indicat pentru postul local SWR Wolfgang Juergens, purtător de cuvânt al poliţiei din Ulm. Acesta nu a precizat câte persoane se aflau în clădirea respectivă şi dacă vreuna dintre ele este presupusul atacator.

 

Vezi și 

 

Atac în Germania. Agresorul a strigat „Allah Akbar” în timpul faptelor

 

Un bărbat a fost împușcat mortal de poliție în apropierea gării din Ansbach după ce a rănit două persoane, pe 9 septembrie, în sudul Germaniei. 

După un atac asupra mai multor trecători, un bărbat a fost împușcat de poliție și rănit mortal în apropierea gării din Ansbach. Presupusul autor a strigat „Allahu Akbar” („Dumnezeu este mare”), a declarat un purtător de cuvânt al poliției, joi seară. Cu toate acestea, nu se poate confirma încă dacă există un fundal terorist sau islamist. În urma săvârșirii infracțiunii, în mediul bărbatului au fost efectuate cercetări și percheziții.

Poliția a folosit arme de foc, a declarat un purtător de cuvânt al poliției. Potrivit poliției, presupusul atacator a fost rănit atât de grav încât a murit pe loc, în ciuda măsurilor imediate de resuscitare.

Presupusul autor este un bărbat de 30 de ani. Din motive tactice, purtătorul de cuvânt a declarat, joi seară, că nu doresc să dea mai multe detalii. 

Potrivit poliției, bărbatul a atacat mai mulți trecători și a rănit cel puțin două persoane cu un cuțit. Nu se poate exclude momentan ca tânărul de 30 de ani să fi atacat fără discernământ pe trecători.

Citește continuarea AICI...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel