ALEGERI PREZIDENȚIALE. Dragnea, despre candidatul PSD

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă la Târgu Jiu, că discursul susţinut de el la alegerile organizaţiei PSD Gorj, este al unui ''om care vrea să spună ceea ce gândeşte şi simte'', iar candidatul pe care PSD îl va susţine pentru prezidenţiale va fi decis după alegerile europarlamentare.

„A fost discursul unui om care vrea să spună ceea ce gândeşte şi simte. Pentru că nu mai vreau să stăm aşa, inerţi, şi toţi indivizii, toţi oamenii care nu au făcut ceva bun pentru această ţară să mintă, să dezbine, să înjure, să fie violenţi. Aşa ceva nu mai accept nici eu, nici colegii mei să nu mai accepte aceste lucruri. Nu putem să stăm să fie acoperit adevărul de această campanie ultraprofesionistă şi otrăvită de manipulare, care funcţionează de doi ani de zile în România (...) O să le răspundem cu vârf şi îndesat”, a afirmat Dragnea, întrebat de un jurnalist dacă discursul său este cel al unui candidat la prezidenţiale.

Dragnea a amintit că preşedintele Klaus Iohannis a spus că guvernarea PSD nu va avea bani pentru măririle de salarii şi pensii, că nu se pot face acestea pe fondul scăderii taxelor.

Citește și ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Liviu Dragnea s-a DECIS pe cine susține pentru PE

„Iar să stăm să-l ascultăm pe Iohannis cum spune că nu avem bani de pensii şi după aia că s-a dovedit că am avut, nu i-a spus nimeni nimic. Când făcea pe marele filosof economic şi spunea că asta e o magie financiară, nu poţi să scazi taxele şi să creşti şi salariile, uite că s-a putut, pentru că economia nu este o aritmetică simplă”, a afirmat liderul PSD, care a argumentat că în ultimii doi ani a crescut puterea de cumpărare a românilor cu 20%, ceea ce este foarte important.

Totodată, el a subliniat că va fi decis după alegerile europarlamentare din luna mai candidatul pe care PSD îl va susţine pentru alegerile prezidenţiale din toamnă, reiterând că îşi doreşte ca social-democraţii şi ALDE să aibă un candidat comun.

Citește și Dragnea a răbufnit: "Domnule Andronic: Termină cu mizeriile!"

„După alegerile europarlamentare (...) Iau în calcul varianta ca din partea alianţei PSD-ALDE să candideze candidatul cu cele mai mari şanse pentru ca Iohannis să nu mai lovească România încă cinci ani de zile. Asta este principalul criteriu care pentru mine, personal, este cel mai important. Obiectivul major este să nu mai fie Iohannis sau cine ştie ce altă invenţie securistoidă”, a mai spus Dragnea.

Preşedintele PSD a participat sâmbătă şi duminică, la Reşiţa, respectiv Târgu Jiu, la conferinţele de alegeri ale organizaţiilor PSD din judeţele Caraş-Severin şi Gorj, unde a susţinut discursuri în care l-a atacat pe preşedintele Klaus Iohannis, dar a şi subliniat că nu mai acceptă ca lucrurile bune făcute în ultimii doi ani de guvernare a PSD să fie acoperite de criticile din partea reprezentanţilor opoziţiei sau a celor plecaţi din PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel