Al doilea monolit misterios a apărut în România, pe plaja sălbatică de la Vadu

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
monolit
monolit

O nouă apariție misterioasă, de data aceasta pe plaja sălbatică din Vadu, județul Constanța. Este vorba despre un nou monolit din metal, al doilea descoperit până acum în România. 

Primul monolit a apărut în deşertul din Utah, de unde a dispărut după câteva zile, apoi în România, în județul Neamț. Ulterior, lumea a fost luată cu asalt de știri privind apariția acestor structuri bizare în toate colțurile lumii. Astfel, au apărut imagini cu mooliți în California, Marea Britanie, Spania sau Columbia.

Imaginile cu monolitul de pe plaja de la Vadu au fost trimise către Digi24, fără explicații suplimentare. În fotografii se observă urme de anvelope, ceea ce sugerează că structura metalică a fost adusă acolo cu mașina.

 

„Monolit autentic extraterestru”

 

Isteria monoliților metalici a străbătut lumea în ultimele săptămâni. Un monolit metalic a apărut în România exact în ziua în care structura „geamănă“ din deșertul Utah a dispărut. Apoi și cel din România s-a evaporat și a apărut altă construcție metalică în California. Ulterior s-au făcut alte descoperiri similare: al patrulea a apărut în Lanuvio lângă Roma, iar ultimul astăzi, pe Insula britanică Wight. La început s-a crezut că ar fi de proveniență extraterestră. Apoi s-a vehiculat ideea unor grupuri de cetățenii furioși sau ecologiștii extremiști. Acele bizare structuri metalice înalte de aproape 4 metri și apărute de nicăieri în toate colțurile planetei, de la Utah în Insula Wight, ar fi creațiile unui colectiv de artiști numit „Cel mai faimos artist“ (the most famous artist).

Comunitatea artistică ce și-a revendicat operele și-a „anonimizat“ autorul, pe site - ul său web postând imagini cu oameni care lucrează la monoliți. Oferă reproduceri pentru 45.000 de dolari fiecare, iar una ar fi fost deja vândută. Pe rețelele de socializare au postat și un mesaj ilar: „Monolit autentic extraterestru”, confirmând adepților, în răspunsurile pe Instagram, că asociația de artiști este autorul structurilor.


[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel