Misterul monoliților din metal care a isterizat mapamondul, elucidat: „Acesta este cel mai important fenomen al anului”

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Misterul monoloților metalici care au aprut în toată lumea, începând cu Statele Unite, România, Olanda, Italia și Regatul Unit, se spulberă. Gruparea „Cel mai faimos artist” (the most famous artist) a postat pe Instagram o fotografie a structurii metalice prin care își revendică „operele“.

Isteria monoliților metalici a străbătut lumea în ultimele săptămâni. Un monolit metalic a apărut în România exact în ziua în care structura „geamănă“ din deșertul Utah a dispărut. Apoi și cel din România s-a evaporat și a apărut altă construcție metalică în California. Ulterior s-au făcut alte descoperiri similare: al patrulea a apărut în Lanuvio lângă Roma, iar ultimul astăzi, pe Insula britanică Wight.

Citește și: Isterie mondială: A apărut un al treilea monolit metalic, după cel din deșertul Utah și cel de la Piatra Neamț

La început s-a crezut că ar fi de proveniență extraterestră. Apoi s-a vehiculat ideea unor grupuri de cetățenii furioși sau ecologiștii extremiști. Acele bizare structuri metalice înalte de aproape 4 metri și apărute de nicăieri în toate colțurile planetei, de la Utah în Insula Wight, ar fi creațiile unui colectiv de artiști numit „Cel mai faimos artist“ (the most famous artist).

„Monolit autentic extraterestru”

 

Comunitatea artistică ce și-a revendicat operele și-a „anonimizat“ autorul, pe site - ul său web postând imagini cu oameni care lucrează la monoliți. Oferă reproduceri pentru 45.000 de dolari fiecare, iar una ar fi fost deja vândută. Pe rețelele de socializare au postat și un mesaj ilar: „Monolit autentic extraterestru”, confirmând adepților, în răspunsurile pe Instagram, că asociația de artiști este autorul structurilor.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de The Most Famous Artist (@themostfamousartist)

„Acesta este cel mai important fenomen artistic al anului”, a spus unul dintre membrii comunității artistice într-un interviu. Fondatorul, Matty Mo, și artiștii săi sunt cunoscuți pentru extravaganțele lor. Ei sunt autorii celebrei glume de Anul Nou la semnul iconic de la Hollywood transformat în Hollyweed, în ziua în care canabisul a fost legalizat în California. Intervievat de Mashable, la întrebarea „De ce?”, Mo a răspuns: „Ce modalitate mai bună de a pune capăt acestui nenorocit de an decât de a face lumea să creadă că extratereștrii au luat contact, doar pentru a dezvălui că suntem noi?”, titrează La Reppublica.

[citeste si]
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel