Aglomerație pe DN1 Ploiești-Brașov, pe sensul de urcare spre Valea Prahovei

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Aglomerație pe DN1 Ploiești-Brașov, pe sensul de urcare spre Valea Prahovei
Aglomerație pe DN1 Ploiești-Brașov, pe sensul de urcare spre Valea Prahovei

Polițiștii anunță că se înregistrează valori ridicate de trafic pe DN1 Ploiești-Brașov, pe sensul de urcare către stațiunile de pe Valea Prahovei, circulându-se în coloană între localitățile Breaza și Comarnic. Aglomerație este și pe raza stațiunii Bușteni, pe ambele sensuri de deplasare.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează vineri că se înregistrează valori ridicate de trafic pe DN1 Ploiești-Brașov, pe sensul de urcare către stațiunile de pe Valea Prahovei, circulându-se în coloană între localitățile Breaza și Comarnic. De asemenea, aglomerație este și pe raza stațiunii Bușteni, pe ambele sensuri de deplasare”, potrivit unui comunicat de presă.

Pentru DN 1 București - Ploiești - Brașov, polițiștii recomandă rute alternative următoarele artere rutiere.

Astfel, se recomandă rutele București - Autostrada A3 - Ploiești - Cheia - DN 1A Brașov, București - A1 - Pitești - Câmpulung - DN 73 Râșnov, București - DN 71 - Târgoviște - DN 72A - Câmpulung - DN 73 Râșnov și București - Târgoviște - DN 71 Sinaia.

„Polițiștii acționează în dispozitivul de siguranță rutieră pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor stațiunilor montane de pe Valea Prahovei. Recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile de drum, să păstreze distanța de siguranță între autovehicule, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic”, se menționează în finalul comunicatului.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel