Agent de pază, amendat pentru că lua bani în fața spitalului pentru locurile de parcare

Bogdan Bolojan |
Data publicării:
Parcare masini (foto ilustrativ)
Parcare masini (foto ilustrativ)

Mai multe persoane care blocau cu diverse dispozitive locurile de parcare din apropierea unui spital din Capitală pe care apoi le ofereau contra cost șoferilor au fost amendate de Poliția locală. Printre ei se numără și un agent care asigură paza spitalului. 

Potrivit polițiștilor locali, pe Calea Floreasca și în zona Spitalului de Urgență, profitând de fluxul mare de vizitatori la unitatea spitalicească, diverşi indivizi, singuri sau organizaţi în grupuri, blochează locurile de parcare libere cu diverse dispozitive artizanale. Apoi, contra unor sume de bani, locurile de parcare erau oferite șoferilor, majoritatea aparţinători ai bolnavilor din spital.

„Astfel, mai multe persoane care percepeau ilegal taxe de parcare pe Calea Floreasca, din sectorul 1 al Capitalei, au fost sancționate contravențional, luni dimineaţă, de echipajele Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti cu amenzi de aproximativ 1500 lei”, au transmis polițiștii locali.

Agentul de pază care lua bani la spital pentru locurile de parcare

 

De asemenea, în aceeaşi zonă, la intrarea în Spitalul de Urgență Floreasca, poliţiştii locali au depistat și amendat un agent al unei firme de pază care percepea bani în schimbul unor locuri de parcare. Pe lângă sancțiune, poliţiştii locali au cerut firmei de pază demararea unei anchete disciplinare împotriva angajatului.

În primele trei luni ale acestui an, pentru nerespectarea prevederilor privind normele de convieţuire socială, polițiștii locali au aplicat aproximativ 850 sancțiuni, valoarea totală a amenzilor depăşind 180.000 de lei.

Potrivit Direcţiei Generale de Poliţie Locală şi Control a Municipiului Bucureşti, în perioada 21-25 martie, polițiștii vor continua activitățile de combatere a fenomenului  parcagiilor, relatează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel